Logo
Metropolis Festival Fleur Beerthuis
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 januari 2024
Frontrunner

Op zoek naar een festival in het Zuiderpark in Rotterdam? Het Metropolis Festival is een waar begrip in Nederland, waar elk jaar weer upcoming artiesten het publiek omver blazen met geweldige optredens.

Save the date

Staat het festival in het Zuiderpark in Rotterdam al in je agenda? Op 7 juli 2024 komt het Metropolis Festival voor de 35e keer naar Rotterdam. Tijdens dit festival ontmoet je nieuwe internationale en Rotterdamse artiesten. Dit betekent een dag vol met nieuwe muziek en opkomend talent op het gebied van performance, film en street art. Metropolis blijft ook in 2024 gratis toegankelijk!

Metropolis festival 2 Fleur Beerthuis

Over het Metropolis Festival

Dit unieke evenement in Rotterdam is hét populaire gratis festival in het Zuiderpark. Al sinds 1988 komt hier een groot publiek samen om te genieten van vernieuwende en verrassende muziek tijdens fantastische live optredens.

De kans is groot dat tijdens je bezoek aan het Zuiderpark Festival je oog in oog komt te staan met een nieuwe upcoming act. Zo is Metropolis de plek geweest waar verschillende gevestigde namen hebben opgetreden, zoals The Black Keys, twenty one pilots, The xx, The Strokes, The Killers, Interpol, The Asteroids Galaxy Tour, The Vaccines, Yungblud, Glass Animals, Snelle, Kurt Vile, Vince Staples, IDLES en Triggerfinger.

Maar ook lokaal talent hebben het Zuiderpark omver geblazen: Naaz, Ronnie Flex, De Likt, The Kik, Winne, Kevin, Sevdaliza, Tramhaus, Sabrina Starke, Elle Bandita en Rats On Rafts.

Line-up Metropolis 2024

Voor de line-up van 2024 moeten we nog even geduld hebben! Houd onze website en die van het Metropolis Festival in de gaten voor updates rondom 7 juli.

Metropolis Festival
Ontdek het Zuiderpark Festival hier
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 januari 2024
Frontrunner