Logo
Feyenoord Fanshop 2
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
17 mei 2024
Frontrunner

Zondag 16 juni is het zover: Vaderdag staat dan weer voor de deur. De dag waarop vaders in Nederland in de watten worden gelegd. Heb jij nog geen idee hoe je dat gaat doen?

Hieronder delen we een aantal leuke winkels in Rotterdam Centrum om jouw vader te verwennen.

Mediamarkt

Is jouw vader een echte tech-fanaat? Dan is de mediamarkt gelegen op het Nieuwebinnenwegplein uiteraard een van de plekken in Rotterdam Centrum waar je een kijkje moet nemen.

Laat je hightechvader uit zijn dak gaan met een nieuwe smartphone of smartwatch, of laat je sportieve vader nog net even wat harder rennen, fietsen en zwemmen. Met draadloze sportoortjes of een headset traint hij op zijn favoriete muziek, als dat geen extra energie geeft!

Bij Mediamarkt staat de klant centraal, hun klantenservice is dan ook perfect in orde. Dus mocht je vader toch niet zo 'techy' zijn als je dacht? Geen probleem, Want je krijgt gewoon je geld terug!

Mediamarkt203 HEIC
Mediamarkt204 HEIC

Feyenoord Fanshop

Heb jij een vader met een Feyenoord-hart? Dan kan je de Feyenoord Fanshop op het Nieuwebinnenwegplein natuurlijk niet overslaan.

Het nieuwe uitshirt, het unieke Feyenoord Monopoly-spel of een horloge met Feyenoord-accenten: zomaar een greep uit de beste Vaderdag cadeaus van de Fanshop. Is jouw vader een echte ras-Feyenoorder? Laat hem dan terug in de tijd gaan met een van de shirts uit de nieuwe retro collecties.

Feyenoord Fanshop 2
Feyenoord Fanshop 1

De Bijenkorf

Van de stijlvolste merkkleding tot de heerlijkste parfums: bij De Bijenkorf, al sinds 1955 gelegen aan de Coolsingel en sinds 1930 in Rotterdam, krijg je een zee van keuze aangeboden om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten.

De Bijenkorf typeert zichzelf door haar veelzijdigheid, klantvriendelijkheid en eigenaardigheid. "De Bijenkorf is het meest creatieve, inspirerende en duurzame warenhuis, waar iedereen zich bijzonder kan voelen." Zo luidt de website van de Bijenkorf.

Het aanbod van de Bijenkorf is enorm, dus zelfs voor jouw oudeheer moet er iets bij zitten.

Schaap & Citroen

Voor de vermogende pappa's ben je bij Schaap & Citroen op de Kruiskade in Rotterdam Centrum aan het juiste adres. Verwen jouw vader met een horloge uit de nieuwste collectie van Rolex, of pak wat minder groot uit en doe hem een manchetknoop van Emil Kraus cadeau vanaf een spotprijsje van slechts €2.070 ;).

Mocht je je vader iets minder aardig vinden, dan kan je bij Schaap en Citroen ook terecht voor 'pre-owned' horloges die volledig zijn hersteld naar hun originele staat vanaf net onder de duizend euro.

Cartier horloges schaap citroen

Boek een bierproeverij

Indien jouw pa wel van een gouden rakker houdt, is een bierproeverij misschien een leuk idee. Het leukste cadeau is tenslotte iets dat je samen ervaart! Proef allerlei verschillende biertjes, terwijl je leert over het hele brouwproces. Aan het einde van de avond weet je precies wat je lekker vindt en wat niet. Of je het de volgende dag nog weet, dat is de vraag.

Een leuke proeverij kan je boeken bij de Kaap Kaap van de Kaapse Brouwers, waarin je 1,5 - 2 uur lang leert van een geschoold lid van hun team. Check de Kaapse Brouwers website voor meer informatie!

‘Het leukste cadeau is tenslotte iets dat je samen ervaart!’
#RotterdamCentrum

Decathlon

Is jouw vader een sportieveling? Bezoek dan eens Decathlon. Hier hebben ze namelijk alles wat elke sporter zich kan wensen, voor een mooi prijsje. Of je vader nou houdt van kamperen, hardlopen, wielrennen of golf. Verras hem met een nieuwe outfit, accessoires of andere toffe gadgets!

Decathlon hardloopschoenen heren 2
Decathlon basketballen

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Lees dan ons artikel over leuke cadeauwinkels in Rotterdam Centrum via onderstaande button.

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
17 mei 2024
Frontrunner