Logo
Disco Spa De Goot
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 februari 2024
Frontrunner

Heb jij al een kaartje voor Museumnacht010? Op 2 maart 2024 staat er een unieke ervaring op je te wachten met talloze leuke evenementen. Om je op weg te helpen lichten we in dit artikel een van de toffe evenementen uit: de Disco Spa in De Goot!

Een relaxte nacht

In De Goot, in de Koopgoot, vindt tijdens de Museumnacht010 de Disco Spa plaats. Op 2 maart, van 20:00 tot 01:00 uur, kun je hier terecht voor een tableaux vivant waaruit je totaal getransformeerd verder de nacht in kunt schitteren.

Dit betekent een avond vol ontspanning. Laat je nagels doen of kies voor een nieuwe set wimpers, een massage of zelfs een toekomstvoorspelling, mantra’s en een aura-cleansing. Ook is het een plek om te dansen op spa beats, door jou en door de dansers van Codarts, die afwisselend performances zullen geven. Voor degenen die graag zelf de touwtjes in handen houden, is er een Do-It-Yourself spa.

Wil je liever overdag al langskomen? Dat kan! Bezoek de Disco Spa voor een voorproefje vol glitter en kleur, geschikt voor jong en oud.

De Goot

De Goot is een nieuw kunst-, cultuur- en lifestylepodium in het hart van winkelgebied De Koopgoot in het centrum van Rotterdam. Elk kwartaal komen er op initiatief van de Koopgoot nieuwe ambassadeurs en creatieven die het lokale én internationale karakter van Rotterdam weerspiegelen. Dit wordt gedaan vanuit een fysieke winkel op het centrale plein waar de Koopgoot onder de Coolsingel doorloopt.

Naast festivals en exposities worden er ook lezingen, workshops, films en bijvoorbeeld sample sales geprogrammeerd. The Young heeft het concept en het programma van De Goot ontwikkeld en in samenwerking met the DIRT (the Dutch Institute of Royal Taste) de ruimte in De Goot visueel gerealiseerd.

Disco Spa De Goot
Koop je ticket!
Wees verzekerd van een plekje bij de Disco Spa.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 februari 2024
Frontrunner