Logo
Comedy Club Haug Maas Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
16 februari 2022
Frontrunner

Dit voorjaar kun je bij Comedy Club Haug terecht voor geweldige internationale acts! Bekijk de eerste drie comedy specials die je kan bezoeken.

Todd Barry - Stadium Tour

Todd Barry heeft drie stand-up specials van een uur uitgebracht, waaronder zijn nieuwste voor Netflix: Spicy Honey.

Hij was o.a. te zien in The Late Show met Stephen Colbert, The Late Night met Seth Meyers en als acteur te zien in The Wrestler, Road Trip, Flight of the Concords, Chappelle's Show, Spin City en Sex and the City. Je hebt zijn stem misschien wel gehoord in de animatieserie Bob's Burgers, Dr. Kaz, Professional Therapist en Aqua Teen Hunger Force.

Wellicht dat je hem ook hebt gezien in Jerry Seinfeld's 'Comedians in Cars Getting Coffee'.

Op maandag 16 mei 2022 kan je Todd Barry zien in Comedy Club Haug in Rotterdam.

Todd Barry Comedy Club Haug Rotterdam

Maria Bamford - European Comedy Tour

Maria Bamford wordt vereerd om haar zeer persoonlijke en experimentele komedie over geestesziektes. Ze speelde in de surrealistische, semi-autobiografische Netflix-comedyserie Lady Dynamite, over een komiek die een zenuwinzinking krijgt.

Verder is zij de ster van drie onconventionele stand-up specials van een uur: Weakness is the Brand, Old Baby en Maria Bamford, the special, special, special!

Maria was de eerste vrouwelijke komiek die twee Comedy Central Presents-specials van een half uur had en speelde samen met Patton Oswalt, Zach Galifianakis en Brian Posehn in de Comedy Central-series The Comedians of Comedy en Netflix's Comedians of Comedy: The Movie. Ze creëerde ook en speelde in de culthit-webserie The Maria Bamford Show, waarin ze alle personages speelt.

Wellicht dat je haar stem herkent van de animatieseries, waaronder Big Mouth, BoJack Horseman, Summer Camp Island, Adventure Time, Talking Tom and Friends, Puss in Boots en CatDog.

Maria Bamford is op 2 mei 2022 te zien in Comedy Club Haug in Rotterdam.

Maria Bamford Comedy Club Haug Rotterdam

Glenn Wool - The Tiny Kings of Winter

Glenn begon zijn comedy carrière in zijn geboorteplaats Vancouver in 1995. Hij verhuisde in 1998 naar Londen en werd al snel een van de rijzende sterren van het Londense en internationale comedy circuit voordat hij een wereldwijd erkende naam werd met optredens in Australië, Nieuw-Zeeland, de VS. , Zuid-Afrika, Zwitserland, Frankrijk, Kroatië, Nederland en Arabië.

Glenn werd genomineerd voor Best International Stand Up bij The New Zealand Comedy Awards en tweemaal voor Best Headliner bij de Chortle Awards.

Wellicht dat je hem hebt gezien op TV, in shows zoals de 'New York Stand-Up Show', evenals optredens in The Green Room met Paul Provenza, 8 Out of 10 Cats, Never Mind the Buzzcocks, Russell Howard's Good News en tal van andere stand-up shows in het Verenigd Koninkrijk. In 2016 was Glenn te zien in The John Bishop Show op BBC1 en presenteerde hij een nieuwe NBC-serie Before the Morning After. Hij leende ook zijn stem (samen met Katherine Ryan) aan de met een BAFTA bekroonde Lottie Bearshout: Good as Goaled voor Disney XD.

Glenn Wool is op zaterdag 19 maart 2022 te zien in Comedy Club Haug in Rotterdam.

Glenn Wool Comedy Club Haug Rotterdam

Ga naar de website van Comedy Club Haug om kaartjes te bemachtigen. Een goede dosis humor is altijd goed op een date! Ontdek nog meer leuke date plekken in Rotterdam.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
16 februari 2022
Frontrunner