Logo
Nederlands talent

Gratis optredens tijdens de Popronde in Rotterdam

20221105 Popronde Rotterdam 1770 Fred Goverde Jessie Kamp

Met meer dan 75 gratis optredens op meer dan 30 locaties geniet je ook dit jaar weer van het rondreizende festival Popronde. Op 4 november geniet je van de meest talentvolle acts, verspreid door het centrum.

Rotterdam als podium

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en poppodia zullen ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken decor zijn van toffe optredens. In Rotterdam zijn ruim 30 locaties ‘poppodium voor een dag’. Hieronder vallen onder andere The Rooftop, Terraced Tower/The Villy, Centraal (Voorheen Club Vibes), Het Nieuwe Cafe, Christiaan Lifestyle & Spa, De Gele Kanarie, DIG IT UP, Matrix Rotterdam, Old Scuola en Wolff Blitz.

20220924 Popronde Amersfoort 3780 Cynn Jessie Kamp
20220930 Popronde Eindhoven 5544 Marathon Jessie Kamp

Het programma

Het officiële programma van Popronde start op 4 november in Caland/Schoen op de Nieuwe Binnenweg. Om 13:00 uur om precies te zijn. Gedurende de dag bezoek je tientallen optredens verspreid door de stad, zoals in De Doelen, Theater Rotterdam, Dutch Dukes, Stalles, Bibliotheek, Kunstuitleen, Brewpub Reijngoud en nog veel meer. Vanaf 23:45 uur is Bar3 de plek waar de afterparty losbarst en waar er wordt gefeest tot in de late uurtjes.

En de toegang? Die is helemaal gratis!

Meer Popronde

Rotterdam is niet de enige stad waar dit reizende muziekfestival stopt. Van 10 september tot en met november reizen de ruim 100 geselecteerde acts langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, allemaal met verschillende muziekstijlen.

Meer informatie over de Popronde en weten wat het programma is op 4 november? Bekijk het via onderstaande link!

20221105 Popronde Rotterdam 1770 Fred Goverde Jessie Kamp
Popronde Rotterdam
Bezoek het gratis rondreizende festival op 4 november