Logo
Eid Mubarak!

Feestelijk weekend tijdens Ramadan in Rotterdam Centrum

Iftar Rotterdam Centrum 3
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
3 april 2024
Frontrunner

Met het Suikerfeest in aantocht komen de laatste dagen van de Ramadan in zicht. Om dit te vieren, organiseert het centrum komend weekend samen met House of Urban Arts spectaculaire optredens op verschillende locaties.

Optredens tijdens de Ramadan

Vanwege de Ramadan en het naderende Suikerfeest worden bezoekers getrakteerd op zowel feestelijke optredens van talentvolle Arabische artiesten als Halal lekkernijen. Het verpakte cadeautje met zoetigheid kan worden bewaard tot de Iftar of het Suikerfeest.

De feestelijke optredens vinden plaats op vrijdag 5 april vanaf 18:45 uur en op zondag 7 april vanaf 12:30 uur. De locaties van de optredens zijn onder andere Beursplein, Korte Lijnbaan, Lijnbaan, Koopgoot, Kruiskade en Central Plaza. Benieuwd wat voor optredens er op je staan te wachten? Het aanbod is divers! Van feestelijke muziek en dans tot Spoken Word, allemaal met een leerzame insteek. Laat je verrassen door de artiesten van House of Urban Arts.

Iftar Rotterdam Centrum
De Koopgoot werd omgetoverd tot een Iftar paradijs.
Iftar Rotterdam Centrum 2

Iftar in de Koopgoot

Al eerder in de Ramadanperiode vond op initiatief van Munie&Co een Iftar voor alle medewerkers van de Koopgoot door de Koopgoot plaats, met Jumbo als trotse lokale sponsor.

Initiatiefnemer Omar van Munie & Co: "We kijken ernaar uit om in de toekomst meer van dergelijke initiatieven te organiseren en de ervaring van Ramadan in de Retail sector te versterken, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van het gevoel van 'community', verbinding en het creëren van een gastvrije omgeving voor alle klanten en medewerkers.“

Benieuwd hoe dit eruit zag? Bekijk de video van een prachtige Iftar middenin het centrum, waar vreugde en verbondenheid centraal stond!

Cadeaus voor het Suikerfeest

Op zoek naar een mooi cadeau voor je familie? Blijf dan na de optredens even hangen in het centrum, want met de koopavond is er genoeg mogelijkheid om te shoppen! Scoor bijvoorbeeld de leukste items bij KKEC, of een luxe cadeau bij SKINS op de Kruiskade. Meer inspiratie voor een cadeau voor het Suikerfeest? Ontdek leuke cadeauwinkels in Rotterdam Centrum via onderstaande button.

Wil je een mooie outfit shoppen voor het Suikerfeest? Bekijk dan ook even deze pagina met leuke winkels in Rotterdam Centrum voor meer inspiratie!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
3 april 2024
Frontrunner