Logo
5x leuke activiteiten

Ervaar het roze Podium

Het Podium 1
Visualisatie van Het Podium op Het Nieuwe Instituut MVRDV
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
30 juni 2022
Frontrunner

Je hebt 'm misschien al gespot, want dit knalroze podium is simpelweg niet te missen. Op het dak van Het Nieuwe Instituut bezoek je vanaf 1 juni tot en met 17 augustus Het Podium. Een opvallend dak, een lange trap en een podium voor allerlei activiteiten.

Benieuwd wat er te beleven is? Wij lichten een paar leuke activiteiten uit voor deze zomer! Vergeet niet de website van Het Podium te bezoeken om zeker te zijn van een (gratis!) toegangsbewijs.

Balanzs Yoga ochtend sessies

Je dag goed beginnen? Dat doe je met een yoga sessie. Je dag extra goed beginnen? Dat doe je met een yoga sessie op Het Podium! Een weerzinwekkend uitzicht terwijl je in een warrior houding staat is de droom van elke yogi, toch?

Op de zondagochtenden van 3, 17, 24, 31 juli en 14 augustus rol je je matje uit op de mooiste plek van Rotterdam.

Operator x Roffa Mon Amour cinema concert

Een cinema concert? Jazeker, dat is natuurlijk gewoon een bioscoop in de buitenlucht! Op 28 juli slaan Roffa Mon Amour en Operator de handen ineen voor een filmvertoning inclusief elektronische live muziek. Dat belooft een mooie zomeravond te worden!

Visualisatie van Het Podium op Het Nieuwe Instituut MVRDV
Het Podium 2

The Swapshop

Een enorme kledingruil op hoogte. Bij The Swapshop neem je items mee uit je eigen kledingkast en ontvang je in ruil daarvoor swaps. Met deze swaps krijg je 50% korting op de items in de rekken van The Swapshop.

The Swapshop vindt plaats op 8 augustus van 12:00 tot 17:00 uur. Het evenement in gratis, maar aanmelden van tevoren is wel een must.

Rotterdam Philharmonic Brass

Altijd al benieuwd geweest naar een optreden van het Rotterdam Philharmonisch Orkest? Dan is dit de uitgelezen kans, want wanneer geniet je nou van een concert terwijl je het Depot en de skyline van Rotterdam als achtergrond hebt?

Op 2 juli blaast het orkest je omver met hun indrukwekkende programma. Gratis en voor niets ben je erbij! Vergeet van tevoren je niet aan te melden via de website van Het Podium.

Optredens NN North Sea Jazz Festival en North Sea Round Town

Dit optreden wordt georganiseerd door NN North Sea Jazz Festival en North Sea Round Town, wat natuurlijk al genoeg zegt! Een indrukwekkende performance van zangeres Lisa Fischer en pianist Taylor Eigsti, die beiden bekroond zijn met Grammy's, staat voor 7 juli op de planning.

Liever een tof lunchconcert bijwonen van dezelfde organisatoren? Trompettist Eric Vloeimans en pianist Jeroen van Vliet treden op 10 juli op met een geïmproviseerde show.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
30 juni 2022
Frontrunner