Logo
North Sea Jazz afterparty bij JAQ8

Ga jij naar het North Sea Jazz Festival? Of ben je op zoek naar een toffe afterparty volledig in het teken van dit jaarlijkse festijn? Van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli nodigt JAQ je uit om het festival voort te zetten tijdens de afterparty.

Met heerlijke hapjes, drankjes en natuurlijk goede muziek, feest je tot drie uur 's nachts door bij JAQ. Meer weten? Lees het hieronder!

Vrijdag en zaterdag: jazz fever!

Laat je meeslepen door de jazz fever van Peggy Lee en jam mee met JAQ’s North Sea Jazz band. Deze band heeft al heel Europa veroverd, van Nederland en België tot Frankrijk, Duitsland en Luxemburg, en zal de afterparty op z’n kop zetten!

Daarnaast heb je tijdens 'jazz fever' de mogelijkheid om zelf mee te jammen. Heb jij een gevoel voor jazz en wil je graag van je laten horen? Het podium heet je welkom!

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan deze video!

‘Heb jij een gevoel voor jazz en wil je graag van je laten horen? Het podium heet je welkom!’
#RotterdamCentrum
North Sea Jazz afterparty bij JAQ7
North Sea Jazz afterparty bij JAQ6

Zondag: knallende afsluiting

Sluit het weekend knallend af met DJ De La Fresco en Monique on Sax. Monique is een internationale sensatie en weet als geen ander hoe ze met haar saxofoon het publiek omver blaast. Samen met DJ De La Fresco zorgen zij voor een waanzinnig feest bij North Sea JAQ.

Rotterdamse klassiekers

Bij JAQ geniet je van mini kapsalons, hotdogs en meer. In samenwerking met Bacardi staat er een cocktailbar klaar om jouw favoriete cocktails te shaken, zoals de Moscow Mule, Dark & Stormy, klassieke Gin Tonics. Wist je ook dat je gratis een drankje kan scoren voor North Sea JAQ? Het enige wat je moet doen is het reposten van een North Sea JAQ gerelateerde story of post op Instagram. Vergeet ook niet @restaurantjaq te taggen.

Is dit gelukt? Dan ontvang je een gepersonaliseerde voucher. Deze actie geldt voor de eerste 20 personen en er kan t/m 14 juli gerepost worden.

North Sea Jazz afterparty bij JAQ5