Logo
DI RECT pop up store Rotterdam Centrum 1

Goed nieuws: DI-RECT komt naar Rotterdam! Op zaterdag 14 juni 2025 zullen zij het grootste concert uit hun carrière geven in De Kuip. En hun pop-up store met merchandise, die vind je natuurlijk in de Koopgoot.

Pop-up store in de Koopgoot

Je hebt misschien al gelezen over de DI-RECT pop-up store in Rotterdam Centrum, waar je van donderdag 20 juni t/m zondag 23 juni limited edition fysieke ‘collectors item’ tickets kan kopen. Op 20 juni werden ze zelfs door de bandleden zelf verkocht! Ook exclusieve merchandise is hier beschikbaar, dus wees er snel bij.

DI RECT pop up store Rotterdam Centrum 3
DI RECT pop up store Rotterdam Centrum 4

De Kuip op z'n kop

Na grote concerten van internationale supersterren zoals David Bowie, U2, The Rolling Stones en Bob Dylan is het voor het eerst in vijf jaar dat er weer een grootschalig concert gaat plaatsvinden in De Kuip.

“Als kleine jongens hebben we stiekem wel eens gedroomd om ooit in een stadion te spelen. Dat dit nu echt gaat gebeuren, op een plek waar geschiedenis is geschreven met stadionshows van Rolling Stones, U2 en Prince, is letterlijk een droom die uitkomt. Het gaat in alle opzichten onze grootste show ooit worden en we kijken er bijzonder naar uit dit avontuur met onze fans te gaan beleven.” aldus DI-RECT.

Wat het concert extra bijzonder maakt, is het feit dat dit concert waarschijnlijk de laatste is op deze locatie. "We willen stoppen met deze traditie vanwege nieuwbouw rondom het stadion.” Aldus Lilian de Leeuw, directeur van Stadion Feijenoord.

Koop tickets voor DI-RECT

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 14 juni 2025 en is tevens het 25-jarige jubileum van de band. Een kaartje koop je via onderstaande link vanaf zaterdag 22 juni om 10.00 uur.

DI-RECT in De Kuip
Koop hier je tickets voor dit onvergetelijke concert!