Logo
Nieuw!

Zadkine Beauty & Design Lab opent in Rotterdam Centrum

Zadkine Beauty Design Lab 1

Op 23 maart opende het Zadkine Beauty & Design Lab; de plek waar studenten van verschillende opleidingen van het Zadkine Beauty & Fashion College en van Zadkine Vakschool Schoonhoven schoonheids- en stylingbehandelingen aan de slag gaan.

Op deze locatie aan de Karel Doormanstraat leren zij op een prachtige plek - ontworpen door architectenbureau Krill-Office for Resilient Cities and Architecture - alles over het werkveld. Niet alleen krijgen ze hier fysieke en digitale masterclasses, ook hebben ze met deze locatie een ruimte om hun vaardigheden te oefenen. Dit betekent gezichtsbehandelingen, kleuradvies, een nieuw kapsel of een volledige bodyscan uitvoeren.

Vernieuwing in het onderwijs

Kim Cornelius, directeur van het Zadkine Beauty & Fashion College: “De beauty- en designbranche verandert. Er zijn grote ontwikkelingen gaande op het gebied van technologie, digitalisering, inclusiviteit, duurzaamheid, social skills en samenwerking tussen de verschillende beroepen. Om hier goed op in te spelen is vernieuwing in het onderwijs nodig. Het Beauty & Design Lab is hier een vliegwiel voor. Ik ben er trots op dat we vanaf nu ook op deze prachtige locatie aan de slag kunnen.”

Zadkine Beauty Design Lab 5
Zadkine Beauty Design Lab 2

De beste versie van jezelf

Een van de verbindende factoren tussen de studenten en de Rotterdammers is de make-over. Voor hen een manier om hun vaardigheden te perfectioneren en te ervaren hoe het is om iemand te behandelen, en voor de klant een manier om eens goed in de watten gelegd te worden. Zeker voor hen die dat extra goed kunnen gebruiken.

Behandelingen boeken

Het is nog even wachten, maar binnenkort kunnen de Rotterdammers ook de voordelen plukken van de vaardigheden van de jonge talenten. Houd ons platform in de gaten voor leuke acties bij het Zadkine Beauty & Design Lab.