Logo
Oproep

Word stadsjurylid bij Citylab010

Erasmusbrug afstand ️ Micheile Henderson

Creatieve en innovatieve projecten krijgen een kans bij CityLab010 om realiteit te worden. De Rotterdamse gemeente geeft namelijk goede ideeën een startbudget, kennis en een netwerk. Maar om te kiezen welk project de winnaar is, is er een stadsjury nodig.

Jaarlijks is er ruim een miljoen euro beschikbaar om de droom waar te maken van mensen met een goed idee. Tientallen plannen worden aangeleverd, waarin creatieve ondernemers een bijdrage willen leveren aan de stad. Op die manier wordt Rotterdam nog beter.

De Stadsjury

De stadsjury beoordeelt elk jaar welke plannen een startbudget krijgen. Twaalf Rotterdammers zijn lig van de Stadsjury en maken samen een juryrapport waarin staat welk plan het budget ontvangt. Dit juryrapport gaat vervolgens naar het college van burgemeester en wethouders.

De nieuwe ronde van CityLab010 start in 2023 en er zijn plekken vrijgekomen in de jury!

Lid worden

Het is een belangrijke verantwoordelijkheid, want als jurylid ga je mee beslissen over een flink budget. Gelukkig krijg je hierbij genoeg hulp van de gemeente. Als Stadsjurylid ben je aanwezig bij jurybijeenkomsten en lees je de plannen.

Lijkt dit je wat? Kijk dan hier voor meer informatie en stuur voor 14 maart jouw aanmelding op. Wie weet bepaal jij wat het volgende toffe stadsinitiatief wordt!

Word Stadsjurylid
Word jij het nieuwe lid van de CityLab010 Stadsjury?