CUPRA City Garage Meer dan een showroom!

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

De nieuwe CUPRA City Garage is afgelopen weekend stilletjes open gegaan op de Karel Doormanstraat. Hier kun je alle modellen bewonderen en een proefritje maken. Maar een bezoekje aan de CUPRA City Garage biedt nog veel meer.

De CUPRA Experience

De CUPRA City Garage is geen traditionele auto dealer. Zodra je binnenloopt in de prachtige zaak word je welkom geheten door een van de CUPRA Specialists. Je kunt een proefrit maken of eerst even rondlopen in de prachtig vormgegeven showroom.

Speciaal voor de CUPRA Tribe worden hier verschillende evenementen georganiseerd. In de showroom is ook een uitgebreide lounge ruimte met comfortabele banken en een bar, waar je kunt plaatsnemen met koffie of thee.

Op de grote schermen kun je kijken naar sport, zoals racen of voetbal. CUPRA is niet voor niets de sponsor van o.a. FC Barcelona en de International Padel Federation.

Elektrische auto's

De CUPRA City Garage in Rotterdam is de vijfde City Garage in heel de wereld en de grootste van Nederland. In Nederland focust CUPRA zich enkel op elektrische auto's. Hun motto is dan ook: electrifying performance made for car lovers.

CUPRA is ook bezig met de ontwikkeling van de eerste elektrische raceauto: de CUPRA e-Racer.

Feestelijke opening

De geplande feestelijke opening in december kon helaas niet doorgaan door de huidige maatregelen. Natuurlijk staat het nog wel op de planning, want zo'n nieuwe locatie verdiend een feestje! Deze zal waarschijnlijk plaatsvinden in het voorjaar van 2022.

Tot die tijd kun je alvast op eigen initiatief een bezoekje brengen aan de CUPRA City Garage in Rotterdam. Voor de ultieme CUPRA Experience kun je het beste even een afspraak maken via de website.

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Winkelen