Logo
Proefparadijs!

Venco opent Choco D'rop-up Store

Koopgoot Venco Choco Drop Up Store Rotterdam Rebekka Mell
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 februari 2022
Frontrunner

Rotterdam is een drop-chocolade proefparadijs rijker! Op 7 februari opende de Venco Choco D’rop-up Store van wel 150m2 haar deuren om te vieren dat er vanaf nu maar liefst tien smaakvariaties van de heerlijke lekkernij verkrijgbaar zijn.

Wereld van smaaksensatie

In de D'rop-up Store word je als bezoeker ondergedompeld in een wereld van smaaksensaties. De zintuigen worden voortdurend verrast. Proef aan de balie - die ogen als enorme Choco D’rop ballen - alle de tien variaties en stel jouw eigen mix van smaken samen. Neem plaats op de chocoladekleurige bank voor de Instagram-wall en maak een foto van jouw chocolade-dropfeest!

Venco Choco Drop Up Store Rotterdam Rebekka Mel

De nieuwe smaken van Venco Choco D'rop

Venco Choco D’rop is een unieke smaaksensatie, met Venco-drop in het hart en een dikke laag heerlijke Belgische chocolade er omheen. Het assortiment bestaat uit tien verschillende smaken: Cookie Kaneel (nieuw), Zwarte Bes Salmiak (nieuw), Kokos (nieuw), Yoghurt Passievrucht (nieuw), Salt & Chili (nieuw), Melk, Wit-Salmiak, Puur, Melk-Anijs en Puur Zout.

De nieuwe smaken Venco Choco D’rop zijn verkrijgbaar vanaf half februari bij het dropschap van de supermarkt.

Je kan deze pop-up winkel bezoeken tot zondag 20 maart, dus wees er snel bij! Het adres is Beurstraverse 111 (in de Koopgoot).

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 februari 2022
Frontrunner