Proefparadijs! Venco opent Choco D'rop-up Store

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

Rotterdam is een drop-chocolade proefparadijs rijker! Op 7 februari opende de Venco Choco D’rop-up Store van wel 150m2 haar deuren om te vieren dat er vanaf nu maar liefst tien smaakvariaties van de heerlijke lekkernij verkrijgbaar zijn.

Wereld van smaaksensatie

In de D'rop-up Store word je als bezoeker ondergedompeld in een wereld van smaaksensaties. De zintuigen worden voortdurend verrast. Proef aan de balie - die ogen als enorme Choco D’rop ballen - alle de tien variaties en stel jouw eigen mix van smaken samen. Neem plaats op de chocoladekleurige bank voor de Instagram-wall en maak een foto van jouw chocolade-dropfeest!

De nieuwe smaken van Venco Choco D'rop

Venco Choco D’rop is een unieke smaaksensatie, met Venco-drop in het hart en een dikke laag heerlijke Belgische chocolade er omheen. Het assortiment bestaat uit tien verschillende smaken: Cookie Kaneel (nieuw), Zwarte Bes Salmiak (nieuw), Kokos (nieuw), Yoghurt Passievrucht (nieuw), Salt & Chili (nieuw), Melk, Wit-Salmiak, Puur, Melk-Anijs en Puur Zout.

De nieuwe smaken Venco Choco D’rop zijn verkrijgbaar vanaf half februari bij het dropschap van de supermarkt.

Je kan deze pop-up winkel bezoeken tot zondag 20 maart, dus wees er snel bij! Het adres is Beurstraverse 111 (in de Koopgoot).

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Winkelen