Logo
Cashen

Bijbaantjes in Rotterdam Centrum

Lijnbaan
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
28 juli 2022
Frontrunner

School en studies beginnen weer bijna... maar heb jij wel een baan om je weekenden te faciliteren?

In Rotterdam Centrum wemelt het van het werk, niet zo gek ook met dat personeelstekort. Maar dat betekent wel vet verdienen! Natuurlijk moet het wel een baantje zijn waar je het een beetje naar je zin hebt. We hebben een paar interessante vacatures voor je op een rij gezet.

BackWERK horeca medewerker

Ooit al eens willen weten hoe het is om in de horeca te werken? En hoe het is om in het mooiste centraal station van Nederland te werken? Dan is dit baantje bij broodjes zaak BackWERK wat voor jou.

Vacature BackWERK

Basic-fit gastheer/gastvrouw

Ben je sportief en hou je van lekker verdienen? Waarom niet werken bij de Basic-fit? Gratis onbeperkt naar de sportschool! En ook nog midden in het centrum op de Lijnbaan.

Vacature Basic-Fit

Barista bij Dunkin' Donuts

Dit is een bijzondere! Bij Dunkin' Donuts werk je in de coolste Dunkin' vestigingen van Nederland. Midden op de lijnbaan én in de Koopgoot maak je mensen blij met koffie en donuts. Enne.. Je kan niks verkopen zonder zelf te proeven!

Vacature Dunkin' Donuts

Weekendhulp bij the Sting

Leef jij voor fashion? Dan raden we een baan aan bij the Sting op de van Oldenbarneveltplaats. Hier help je mensen de beste keuzes maken en ontwikkel je jouw verkoop skills.

Vacature the Sting

Winkelmedewerker HEMA

Een van de grootste én gezelligste HEMA's is toch wel die in de Koopgoot. Met maar liefst twee verdiepingen verkopen ze hier alles wat je je kan bedenken. En hier werken is ook een feestje. Zo deelt teamleider Eva het volgende:

“Het leukste aan werken bij HEMA? Het team! Het is fijn dat collega’s je vrienden worden. Met elkaar leveren we iedere dag kwaliteit en maken we de klanten blij. Met elkaar zijn we de ondernemers die de winkel runnen, plezier maken en trots zijn op HEMA.”

Vacature HEMA

Zit jouw ideale bijbaan erbij?

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
28 juli 2022
Frontrunner