Logo
Wandel mee!

Gratis stadswandeling op Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
15 februari 2023
Frontrunner

Natuurlijk laten we ook dit jaar Internationale Vrouwendag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 8 maart zetten we in Rotterdam Centrum de vrouw in het zonnetje en laten we zien hoe prachtig en krachtig vrouwen zijn.

Internationale Vrouwendag 2023

Het thema van Internationale Vrouwendag 2023 is 'Onbeperkt Leefbaar'. Dit thema kaart veel huidige problemen aan in onze maatschappij, zoals ongelijke kansen, armoede en klimaatproblemen. De leefomgeving wordt, zo lijkt het, beperkter. De hoop is dat met dit thema vrouwen, samen met mannen, met praktische oplossingen komen om ervoor te zorgen dat hun wijk, dorp of stad weer (onbeperkt) leefbaar wordt.

Gratis stadswandeling tijdens Internationale Vrouwendag

Op Internationale Vrouwendag (8 maart) en op zaterdag 11 maart kan je deelnemen aan een gratis wandeling door Rotterdam Centrum tijdens Internationale Vrouwendag. Beide dagen loop je mee om 11:00 uur of om 13:00 uur.

Tijdens de stadswandeling neemt de gids je mee langs iconische plekken in Rotterdam Centrum, waar vrouwen een belangrijke rol in de geschiedenis hebben gespeeld. De gids vertelt ook over de rol die vrouwen nu spelen op deze plekken. Schrijf je in via de button hieronder!

Blik mee terug op vorig jaar!

Vorig jaar was er ook een bijzondere route uitgestippeld door Rotterdam Centrum. Benieuwd hoe dit was? Bekijk hieronder de video!

Blijf op de hoogte van alle updates rondom Internationale Vrouwendag 2023 in Rotterdam via deze pagina en onze social media kanalen.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
15 februari 2023
Frontrunner