Logo
VIDEO: frontrunners gezocht

Word onderdeel van #RotterdamCentrum!

Rotterdam Centrum zoekt frontrunners

Op ons platform krijg je alle informatie die je nodig hebt om Rotterdam Centrum nog beter te (ver)kennen. Lees alles over winkels, restaurants, cultuur, architectuur, de beste hotels en nog veel meer. En wij zoeken jou!

Om ervoor te zorgen dat #RotterdamCentrum altijd up to date is, zijn wij op zoek naar een groep frontrunners die vrijwillig maandelijks voor het platform schrijft. Dit kan in de volgende categorieën: winkelen, eten & drinken, street art & parken, design & architectuur en cultuur & entertainment.

Ontdek de nieuwste hotspots en vergroot je netwerk!

Als frontrunner ontdek je als eerste nieuwe plekken in onze binnenstad. Vanuit #RC ga je op pad naar restaurants, winkels, exposities en natuurlijk naar de leuke borrels met het team. Daarnaast krijg je een Rotterdampas om zelf voordelig meer van de stad te ontdekken. Al schrijvend ontmoet je inspirerende ondernemers en samen met je mede-frontrunners vergroot jij je netwerk!

Eten en drinken beers barrels central plaza
Ontdek de nieuwste hotspots: Beers & Barrels in het Central Plaza.
Japanse tapasbar SHIN Rodezand interieur Rotterdam Centrum
Ontdek de nieuwste hotspots: impressie van SHIN aan de Rodezand.

Ben jij onze nieuwe frontrunner?

Ben jij iemand die graag de pen oppakt en een passie heeft voor Rotterdam? Sta jij graag als eerste op de stoep van een nieuw restaurant en ben jij op de hoogte van alle ins- en outs van onze havenstad? Dan zoeken we jou! Word onderdeel van onze community en vertegenwoordig Rotterdam Centrum.

Neem alvast een kijkje op de website en op de socials: Instagram, Facebook en Linkedin.

Weet je nog steeds niet of het bij je past om frontrunner te zijn? Bekijk onze video hieronder voor een kleine impressie!

Bekijk onze frontrunners video!

Interesse?

Stuur ons een mailtje op redactie@rotterdamcentrum.nl en vertel ons waarom jij graag voor #RC schrijft en wie weet ben jij onze nieuwe frontrunner!