Logo
IMG 2397
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
23 september 2022
Frontrunner

Heb jij 'm al gezien? Op het Binnenwegplein hangen op een geweldige hoogte twee volleyballen. Voor ons misschien hoog, maar niet voor iedereen..

De volleyballen laten zien hoe hoog atleten van het Nederlandse volleybalteam wel niet kunnen springen. Allemaal om aandacht te vragen voor het WK volleybal voor vrouwen die dit jaar in Rotterdam plaatsvindt.

Ahoy

Rotterdam mag zich de trotse gaststad noemen van het volleybal festijn. Ook Arnhem en Apeldoorn faciliteren een aantal wedstrijden dit jaar. De wedstrijden in Rotterdam vinden plaats in Ahoy, waar je de tweede rondes van het toernooi van 4 tot 9 oktober kan bewonderen.

Aan het toernooi doen 25 landen uit 5 continenten mee. Ondanks al deze concurrentie is de kans groot dat we Nederland terug gaan zien bij de tweede ronde in Rotterdam, gezien het verleden. In de vorige editie greep Nederland namelijk net naast een plekje op het podium!

Kan jij er bij?

Denk jij dat je het in je hebt om volleyballer te worden? Kijk dan of je even hoog kan springen als de Nederlandse volleybal vrouwen! Op het Binnenwegplein kan je jezelf testen door de bal die in de lucht hangt te raken. Dan moet je wel wat in huis hebben, want de volleybal bungelt op een duizelingwekkende 2,95 meter!

IMG 2401
IMG 2403
IMG 2398
FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022
Ben je een volleybalfan? Wacht dan niet te lang en koop je ticket!
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
23 september 2022
Frontrunner