Logo
Lichtjespleinen Rotterdam Centrum
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 november 2022
Frontrunner

Rotterdam Centrum is elke winter weer éxtra gezellig. Versieringen, muziek, kortingen en dit jaar: dansende lichtjes. Het laatste weekend van oktober, als de wintertijd ingaat, worden delen van het centrum verrijkt met prachtige lichtjespleinen.

Schitterende pleinen

Het idee om de pleinen in Rotterdam Centrum tot dansende spektakels te maken, is in samenwerking met Mothership. Om ervoor te zorgen dat de winkelstraten een beleving zijn voor iedereen, werkt Mothership met de nieuwste technologie om de pleinen te doen schitteren.

Maar waar kan je deze dansende lichtjes bewonderen? Op het plein tussen de Lijnbaan, de van Oldenbarneveltplaats en de Koopgoot vind je de eerste lichtjes. Als je nog even doorloopt over de Lijnbaan, richting de Korte Lijnbaan en het Stadhuisplein, vind je het tweede lichtjesplein.

Mothership

Zonder dat je er misschien erg in had, is Mothership verantwoordelijk geweest voor een aantal toffe concepten in Rotterdam. Wist je bijvoorbeeld dat de beschilderingen van de Markthal begeleid is door Mothership? Maar ook het Dobberend Bos en de lichtshow tijdens de Wereldhavendagen. Ze zorgen ervoor dat iedereen de waarde van kunst kunnen ervaren. En zo ook de bezoekers van Rotterdam Centrum!

De lichtjes zijn t/m 8 januari te bewonderen zodra het gaat schemeren. Na middernacht gaan ze automatisch weer uit. Kom jij ze zien schitteren?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 november 2022
Frontrunner