Logo
Sex education pop up Centraal Station Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 september 2021
Frontrunner

Om te vieren dat op vrijdag 17 september het derde seizoen van Sex Education beschikbaar is op Netflix, open er een week lang een toffe pop-up tegenover centraal station. Deze speciale Sex Education positivity pop-up is gratis voor fans en voorbijgangers en het is de plek waar je net als in de serie advies kunt krijgen van 'sexperts'.

De positivity pop-up

Als je Sex Education hebt gekeken weet je gelijk wat je kunt verwachten. Net als Otis kan je hier anoniem advies vragen aan 'sexperts' om je te helpen bij jouw ontdekkingstocht op het gebied van identiteit en seksualiteit. Maar dat is niet alles. Nieuwe portretfoto's worden geschoten door een fotograaf, er worden inspirerende talks georganiseerd over onder andere gender & non-binariteit en het belang voor safe spaces voor queers, je kan inspiratie opdoen in Maeve's bibliotheek en je kan genieten van de welbekende vulva cupcakes.

Wat je moet weten

De Sex Education positivity pop-up is geopend van 17 tot en met 26 september van 11:00 tot 19:00 uur (gesloten op 20 en 21 september). De pop-up is gevestigd in The Wow, Weena 750 in Rotterdam. De toegang is geheel gratis en ze hebben een leuke dress code geheel in lijn met de serie: Come as you are.

Sex Education pop up schema Rotterdam
Kom jij de vulva cupcakes proberen?

Het nieuwe seizoen

Het wordt weer een leuk seizoen. Het nieuwe schooljaar is aangebroken en Otis heeft regelmatig sex. Daarnaast zijn Eric en Adam eindelijk officieel een setje en is Jean zwanger.

Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven.

Sex Education seizoen 3 is vanaf 17 september wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 september 2021
Frontrunner