Logo
Door de ogen van Ron Weil Donner trappen
Nina van Steijn
Geschreven door Nina van Steijn
11 januari 2022
Frontrunner

Ken jij 'm al? Ron Weil is hét stijlicoon van Rotterdam. Een vrolijke verschijning die niet alleen celebrities, maar ook de Rotterdammer voorziet van stijladvies.

Tijdens mijn vlog serie 'Door de ogen van...' heb ik een dagje mee mogen lopen met dit Rotterdamse stijlicoon. En wat was dát leuk. Het begon in de Bijenkorf, waar hij werkt als stylist, en eindigde bij zijn andere favoriete plekken in de stad. En ik kan je vertellen, een creatief persoon als Ron weet waar je moet zijn!

Een echt icoon

Mijn dag met Ron was bijzonder. Wat een open en bijzondere man. Ik voelde gelijk een band met 'm. Maar niet alleen voor mij was hij opmerkelijk. Op straat kwam er zelfs iemand naar ons toe die een foto van hem wilde. Hij is een interessant persoon die dat ook nog eens weet uit te stralen.

Inspiratiebron

Na mijn video met Ron ben ik oprecht meer geïnteresseerd geraakt in mode en kleding voor mezelf. Wat een eye-opener was dit zeg. Ik wou dat ik een documentaire van 'm had mogen maken.

Ron heeft me zijn Rotterdam Centrum laten zien, en dat was een feestje. Kijk snel de video en ontdek Rotterdam Centrum door de ogen van Ron Weil.

Nina van Steijn
Geschreven door Nina van Steijn
11 januari 2022
Frontrunner