Logo
WTC vrouw Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
9 mei 2022
Frontrunner

Dit is wel een hele unieke kans, want op 10 juni kan jij voor stichting Make-A-Wish abseilen van WTC Rotterdam en daarmee een mooi geldbedrag ophalen. Een onbetaalbaar uitzicht en een once-in-a-lifetime experience voor jou, terwijl je het verschil maakt voor ernstig zieke kinderen.

Rope for Hope

Rope for Hope is een actie van de Make-A-Wish foundation waarin drie World Trade Centers in de drie grootste steden van Nederland hun toren ter beschikking stellen om van te abseilen. Eenmalig en bij hoge uitzondering! Iedereen kan vervolgens deelnemen en daarmee proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Naast Amsterdam en Den Haag doet natuurlijk Rotterdam mee. WTC Rotterdam is namelijk maar liefst 93 meter hoog en bevindt zicht middenin het centrum. De perfecte plek om zoiets onvergetelijks mee te maken.

Abseilen en bijdragen

Een once-in-a-lifetime experience is het zeker. Met dit onbetaalbare uitzicht is het een unieke kans voor elke waaghals die wel van een uitdaging houdt. Maar je hoeft het niet alleen te doen, ook kan je een team samenstellen, een duo vormen of je collega's uitdagen. Bij elke deelname vorm hoort een ander geldbedrag wat je moet ophalen om mee te kunnen doen. Ben je niet zo goed in sponsors zoeken maar wil je toch helpen? Geen probleem, Make-A-Wish deelt verschillende sponsortips om het bedrag op te halen.

Make-A-Wish

Al jaren laat de Make-A-Wish foundation wensen uitkomen van ernstig zieke kinderen. Zij doen er alles aan, want het realiseren van een allerliefste wens geeft jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen. Dit doen ze niet alleen. Samen met zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuis en partners maken ze het onmogelijk onvergetelijk.

Meedoen!

Heb je na het lezen het laatste zetje gekregen om je in te schrijven? Fantastisch! Schrijf je hier in voor Rope for Hope en dan zien we jou 10 juni abseilend van WTC Rotterdam!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
9 mei 2022
Frontrunner