Logo
Handgemaakt

The Maker Market voor het eerst naar Rotterdam

Themakermarketingroothandelsgebouw8
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
13 december 2023
Frontrunner

The Maker Market, een rondreizende markt vol marktkramen van creatievelingen, opent 17 december haar deuren in het iconische Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Met meer dan 50 uiteenlopende merken en makers vanuit alle windstreken vind je hier straks genoeg moois!

Geniet van muziek en zie de makers aan het werk. Begin een gesprek en ontdek de indrukwekkende ideeën en verhalen achter hun creaties. Zo ben je altijd zeker van een uniek product met een goed verhaal.

Over The Maker Market

The Maker Market is een platform dat creativiteit, vakmanschap en onafhankelijke makers viert. Met zijn wortels in Amsterdam biedt het een unieke winkelervaring door een diverse reeks makers en hun (handgemaakte) producten samen te brengen. Na zes succesvolle jaren, vonden de bedenkers van het concept het eindelijk tijd voor een editie in Rotterdam. Deze uitbreiding markeert een belangrijke stap in hun reis om contact te maken met lokale gemeenschappen en de kunst van het maken te vieren.

500 themakermarketingroothandelsgebouw2
Themakermarketingroothandelsgebouw3

Unieke, handgemaakte producten

Siem Meijerink en Floor Wintgens, de drijvende krachten achter The Maker Store, kunnen niet wachten om Rotterdam te verrassen. En dat enthousiasme delen ze met alle makers, die Rotterdam kennis laten maken met een kleurrijke verzameling unieke, handgemaakte producten.

De handgemaakte producten zijn ontworpen en geproduceerd met liefde en vakmanschap door jonge en innovatieve makers van over de hele wereld.

Themakermarketingroothandelsgebouw10

Feestelijke markt

Voor haar eerste editie in Rotterdam pakt The Maker Market uit met een zorgvuldig samengestelde selectie van kleine, creatieve makers in allerlei vakgebieden. Denk aan kunst, ambachten, sieraden, kleding en nog veel meer. Lokaal talent komt samen met makers vanuit heel Nederland, wat deze markt tot een ideale bestemming maakt om unieke kerstcadeaus te scoren.

Niet alleen is het de ideale gelegenheid om de ruimte onder de kerstboom te vullen, het is ook nog eens een sfeervol uitje tijdens de kerstvakantie, én helemaal gratis. Het zal een feestelijke markt zijn met lekker eten, drankjes, muziek en spelletjes. Zo is dit event een geweldige kans om jezelf onder te dompelen in de feeststemming, bijzondere cadeaus te ontdekken en te genieten van een dag vol gezelligheid.

Zien we je daar?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
13 december 2023
Frontrunner