Logo
It's finger lickin' good

Shop de KFC x Banlieue collectie in Rotterdam Centrum

Banlieue en KFC

Het is alweer de tweede keer dat KFC en Banlieue de handen ineen slaan voor een toffe samenwerking. Shop de exclusieve collectie van deze twee iconen in Rotterdam Centrum!

Banlieue x KFC

Een bijzondere samenwerking, die werkt! Vorige zomer was de collectie een enorm succes en dat geeft genoeg reden om dit jaar een nieuwe collectie te droppen. Met maar liefst tien nieuwe en unieke items heb je een complete outfit in Banlieue en KFC style.

Het ontwerp van het zwarte t-shirt is uit de koker van Rotterdams graffiti-kunstenaar JEEJ. Verder shop je mooie hoodies, een pet en zelfs sokken. Allemaal in het rood-zwart, natuurlijk. Wees er wel snel bij, want de items zijn limited editions!

De kledingitems zijn vanaf nu te koop in de Banlieue winkel aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam Centrum, of online via hun webshop.

Clan de Banlieue

Clan de Banlieue is een lifestyle merk dat is opgericht in 2014. Het begon allemaal met een schoolproject, waarbij een van de oprichters een T-shirt ontwierp en begon te verkopen via Instagram. Het T-shirt verwierf snel populariteit en trok de aandacht van mensen uit het hele land.

Op hun locatie aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam Centrum beschikken ze over maar liefst drie verdiepingen en een oppervlakte van 600m2. Met deze ruime locatie komt ook een uitgebreider assortiment. De perfecte plek om de items uit de webshop te ervaren!