Logo
Lekkernijen & decoraties

Voor een geslaagd paasontbijt in Rotterdam Centrum

Dille Kamille lentesferen Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
15 maart 2024
Frontrunner

Vrolijk Pasen! Ga je thuis een heerlijk paasontbijt op tafel zetten of ga je liever lekker ergens buiten de deur brunchen in Rotterdam Centrum? In dit artikel vind je tips voor beide opties!

HEMA

Van paaseitjes, heel veel chocola tot paasdecoratie, bij de HEMA in de Koopgoot kan je alles kopen voor een gezellig Pasen thuis. Zo hebben ze schattige tafelkleden met kuikentjes, een paashaas mok en een houten paasboom die je gezellig met het gezin kan versieren.

Geen zin om zelf te bakken? HEMA biedt ook vers paasgebak aan. Zo hebben ze mini paas tompoucen, paasdripcake en paascitroenslagroomtaartjes. Om je vingers bij af te likken!

Haal ook inspiratie voor Pasen uit het HEMA magazine. Liever fysiek door het magazine bladeren? Haal het blad dan op in de winkel.

Paaseitjes HEMA Koopgoot
Paascollectie HEMA Rotterdam Centrum koopgoot

Dille & Kamille

Voor mooi paasdecoratie zit je goed bij de Dille & Kamille op de Korte Hoogstraat. Snuffel rond in de winkel en dan vind je alles wat je nodig hebt om de tafel prachtig te dekken. Een mooi katoenen tafelkleed met bloemetjesmotief, eierwarmers in de vorm van een haas, schattige servetten en een bloemenkrans. Dit is slechts een fractie van wat je hier allemaal kan krijgen!

Verder hebben ze van alles in de aanbieding om zelf mee aan de slag te gaan in de keuken, zoals een tulbandvorm en bakmix voor koekjes. En natuurlijk allerlei lekkers zoals chocolade eieren.

Dille Kamille lentesferen Rotterdam Centrum

Dunkin' Donuts

Voor de echte zoetekauw is Pasen natuurlijk ideaal! Wil je all out gaan? Haal dan een heerlijke doos donuts voor Pasen bij Dunkin' Donuts in de Koopgoot. Speciaal voor Pasen hebben ze donuts met paaseitjes, de Paashaas en kleine kuikentjes. Ga bijvoorbeeld voor Little Chicky, Easter Treasure of Vanilla Bunny. Stuk voor stuk zien ze er schattig uit én ze smaken natuurlijk heerlijk.

Er is wat voor elke donut liefhebber. Denk aan verschillende vullingen zoals chocolade, creme vulling, caramel vulling, Nutella of géén vulling. Alles is mogelijk. Dus sla je slag!

‘Ga bijvoorbeeld voor Little Chicky, Easter Treasure of Vanilla Bunny. Stuk voor stuk zien ze er schattig uit én ze smaken natuurlijk heerlijk.’
#RotterdamCentrum

By Mi & Es

Nog meer heerlijke zoete lekkernijen! Al kun je bij By Mi & Es op de Karel Doormanstraat terecht voor zowel zoet als hartig. Op hun lunchmenu vind je bijvoorbeeld de klassieke tuna melt, loaded fries of een lekkere uitsmijter.

Ga je toch liever voor zoet? Hun heerlijke pancakes zijn perfect voor aan paasontbijtje, net als de wentelteefjes. Yum! Wil je helemaal uitpakken? Kies dan voor hun high tea.

‘Wil je helemaal uitpakken? Kies dan voor hun high tea.’
#RotterdamCentrum

Vascobelo

Liever buiten de deur ontbijten of brunchen tijdens Pasen? Er zijn genoeg hotspots in Rotterdam Centrum waar je terecht kan voor een lekker paasontbijt. Ideaal, want dan hoef je zelf geen afwas te doen na het eten.

Ga bijvoorbeeld naar Vascobelo op de Lijnbaan. Vascobelo vind je aan het einde van de Lijnbaan, voorbij alle winkels en vlakbij andere parels zoals DoDo en TIWYA.

Wist je dat Vascobelo een Belgische koffiebar is? Deze koffiebar is geboren in Antwerpen en wegens het succes in België uitgebreid naar Nederland. Een ideale plek voor een lekker koffietje en een heerlijk ontbijt. Bestel er gelijk een glas Mimosa bij en jouw Pasen is compleet.

Euromast

Vier je Pasen met het gezin? Ga dan naar de Euromast voor een unieke ervaring. Zowel op eerste als tweede paasdag organiseren ze hier een heerlijke brunch en high tea, met een speciale paasinvulling. De buffetten zijn rijk gevuld met zoete en hartige lekkernijen.

Terwijl je geniet van het buffet op hoge hoogte, kunnen kinderen knutselen en spelen in de Euromast kidsclub. En natuurlijk komt de paashaas langs. Mét genoeg paaseitjes om uit te delen.

Bekijk hier de mogelijkheden voor Pasen in de Euromast.

Euromast uitzicht 2 2013 ️500 watt
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
15 maart 2024
Frontrunner