Logo
Gimsel groente

Het centrum van Rotterdam zit vol met supermarkten. Alle bekende namen natuurlijk, zoals Albert Heijn, Jumbo en Dirk van den Broek voor je dagelijkse boodschappen. Maar wie een bewustere keuze wil maken, kan in Rotterdam Centrum ook boodschappen doen bij verschillende biologische supermarkten.

En wil je een keer wat anders? Dompel je dan onder in de Aziatische keuken en bezoek een van de vele toko’s, bijvoorbeeld in Rotterdam Chinatown.

Biologische supermarkt Gimsel Rotterdam

Al meer dan een kwart eeuw kun je bij Gimsel terecht voor al je biologische boodschappen. Gimsel was de allereerste biologische supermarkt in Rotterdam en echt een begrip in Rotterdam! De grote, ruim opgezette biologische supermarkt aan de Mariniersweg is onderdeel van De Groene Passage, waar ook andere winkeliers met een duurzame visie huisvesten.

Gimsel groenten
Gimsel cosmetica

De Groene Passage Rotterdam

De Groene Passage is een one-stop-shop voor bewuste shoppers. Zeven enthousiaste winkeliers die samenwerken in een vereniging, omdat ze vanuit dezelfde gedachte gestart zijn. Ze staan voor duurzaam, Fairtrade en groen. Het is dan ook het enige duurzame winkelcentrum in heel Europa!

Iedereen komt er graag over de vloer. Jong en oud, huismannen en -vrouwen, singles en gezinnen. Voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor woonspullen, een drankje, lunch, cadeautjes of om kunst te kijken.

Groene Passage buitenkant

Markthal Rotterdam

Niet echt een supermarkt en niet echt een toko. Maar iedereen die van goed en lekker eten houdt, komt aan z’n trekken in de Markthal in Rotterdam. Hier presenteren honderden nationaliteiten een overvloed aan ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken van de wereld. En vaak nog heel betaalbaar ook.

In de Markthal proef je authentieke smaken van over de hele wereld en je maakt er een culinaire ontdekkingsreis. Kom de wereld ontdekken en geniet meteen van de bijzonder architectuur van dit gebouw. Je kijkt er je ogen uit!

Markthal Gebouw 1
Markthal DSC00254

Oriental (op de boot) Rotterdam

Deze gezellige, ruim gesorteerde supermarkt vind je op een bijzondere locatie: op een boot in de Parkhaven. De behoorlijk grote versafdeling is van goede kwaliteit en de producten zijn er heel betaalbaar. Bij Oriental kom je Chinese, Indische, Japanse en Surinaamse producten tegen. En heel handig: parkeren kan er voor de deur!

Toko’s in Rotterdam

Als je dol bent op de Oosterse keuken, wandel dan een van de vele toko’s binnen tijdens je bezoek aan Rotterdam Centrum. Je vindt ze overal in de stad, maar de meeste zijn gevestigd in Rotterdam Chinatown. Aan de West-Kruiskade en in de directe omgeving dus.

Amazing Oriental Rotterdam

Ben je op zoek naar een Aziatische supermarkt in Rotterdam Centrum? Dan ben je bij Amazing Oriental aan de West-Kruiskade op het juiste adres. In deze toko koop je al je favoriete ingrediënten en producten uit de Aziatische keuken. En bij de Amazing Foodcorner kun je terecht voor verse snacks, gevulde broodjes en warme maaltijden. Lekker!

Wah Nam Hong Rotterdam

Wah Nam Hong is al sinds 1974 een bekende naam voor wie van de Aziatische keuken houdt. Van verse tofu tot vuurvaste wok en van mihoen tot design eetstokjes. Loop er gerust even binnen als je vragen hebt; de medewerkers staan voor je klaar. Tip: raadpleeg ook de aanwezige kookboeken als je wat inspiratie kunt gebruiken!

Meer #Winkelen