Logo
Susan Bijl zilveren pouch Boijmans
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
24 augustus 2022
Frontrunner

Susan Bijl is in Rotterdam en inmiddels ook ver buiten de stadsgrenzen een fenomeen geworden. De hippe en kleurrijke tasjes gemaakt door de modeontwerpster zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Rotterdam.

Omdat er zoveel nieuwe collecties zijn waar weer te gekke tassen bij zitten, kan het gebeuren dat jouw Susan Bijl tassen niet meer in je kast passen! Daarom is er een actie het leven in geroepen: de Susan Ruil.

Ruil je tas

Naast dat het misschien onhandig is om zoveel tassen te hebben, is het ook niet bepaald milieu bewust. Daarom bedachten vriendinnen en Susan Bijl fans Lotte Barendse en Ilayda Kucukosmanoglu de Susan Ruil.

Tijdens de Susan Ruil brengen Susan Bijl eigenaren hun tassen mee waar ze vanaf willen, die ze dan kunnen ruilen met andere Susan Bijl eigenaren die ook van hun tas afwillen! Zo hoef je dus geen nieuwe tas aan te schaffen om dat gevoel van iets nieuws weer te hebben. Daarnaast voorkom je overconsumptie en maak je jezelf en een ander blij.

Susan Bijl zilveren pouch Boijmans
Susan Bijl Shopping Bag Boijmans

Vintage aan de Maas

De Susan Ruil vindt plaats op 11 september tijdens Vintage aan de Maas. Vintage aan de Maas is een jaarlijks evenement in Oase, aan de Schiehaven, waar je als vintage liefhebber je vingers bij af kan likken. Kom dus lekker shoppen en je Susan Bijl tas ruilen! Vintage aan de Maas kost 2 euro, je betaalt aan de deur.

Ga jij nieuwe tassen scoren?

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
24 augustus 2022
Frontrunner