Logo
Laila Peace of Rock Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
18 september 2023
Frontrunner

Peace of Rock is de allereerste fysieke winkel in Rotterdam met een focus op edelstenen en mineralen. De winkel is opgericht door eigenaresse Laila Dutt, gedreven door haar diepe passie voor deze betoverende stenen, en ze deelt deze passie graag met anderen!

Op 8 september opende deze winkel haar deuren. Het is de ideale plek om een mooi cadeau te vinden, zowel voor jezelf als voor anderen.

Meer dan stenen

Bij Peace of Rock staat de overtuiging centraal dat edelstenen en mineralen meer zijn dan stenen. Ze worden beschouwd als natuurlijke kunstwerken die ons betoveren met hun unieke kleuren, patronen en energie. Oprichtster Laila, geïnspireerd door haar eigen verwondering, heeft voor haar winkel een uitgebreide selectie van hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde edelstenen en mineralen samengesteld.

"Voor mij is het starten van deze winkel meer dan alleen een zakelijke onderneming. Het is een manier om mijn passie te delen en anderen te helpen de verbazingwekkende wereld van edelstenen te ontdekken," zegt Laila. "Elke steen vertelt een uniek verhaal en het bezitten ervan kan een gevoel van verbinding creëren met de natuur en met onze eigen innerlijke wereld."

‘"Elke steen vertelt een uniek verhaal en het bezitten ervan kan een gevoel van verbinding creëren met de natuur en met onze eigen innerlijke wereld."’
Laila Dutt, oprichtster van Peace of Rock
Peace of Rock Rotterdam steen
Peace of Rock Rotterdam

Het vinden van de perfecte edelsteen

Heb je heel specifieke wensen of ben je heel kieskeurig? “I’ve got a crystal for that," aldus Laila.

De winkel van Peace of Rock is een inspirerende omgeving, een plek waar je in alle rust kunt rondkijken. Daarnaast staat het team van Peace of Rock voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, advies te geven en te helpen bij het vinden van de perfecte edelsteen die aansluit bij jouw individuele behoeften en voorkeuren.

Peace of Rock winkel Rotterdam
Peace of Rock van buiten Rotterdam

Deze bijzondere edelstenen en mineralen zijn een mooie toevoeging voor in je interieur. Bezoek jij binnenkort Peace of Rock? Ontdek nog meer winkels in Rotterdam Centrum via de link hieronder.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
18 september 2023
Frontrunner