Logo
Overzicht winkel Akkerman Kruiskade
Nieuwe akkerman winkel Kruiskade
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 december 2021
Frontrunner

Onlangs is de nieuwe winkel van Akkerman geopend op de Kruiskade. Hier shop je de meest exclusieve (zonne)brillen. De nieuwe winkel is groter, luxer en in de winkel zit zelfs een geheime kluis...

Internationaal bekend

Als je op zoekt bent naar een mooie nieuwe bril, dan zit je bij Akkerman wel goed. Al meer dan 40 jaar is Akkerman Eye Fashion een begrip in Nederland. Hun zorgvuldig geselecteerde brillen bestaan uit luxe merken zoals Cartier, Gucci, Thom Browne en Chanel.

Niet alleen in Nederland is het een begrip, want de winkel wordt zelfs bezocht door verschillende nationale en internationale artiesten. Zo kun je op hun Instagram account zien dat BN'ers zoals Ronnie Flex en Bollebof een zonnebril hebben gekocht bij Akkerman.

Maar ook internationale celebrities zoals Elton John vlogen speciaal naar Nederland om een bezoekje te brengen aan Akkerman.

Grote opening Akkerman Rotterdam Kruiskade
De feestelijke opening van de nieuwe Akkerman winkel.

Geheime ruimte in de winkel

Het werd tijd voor een nieuwe stap voor de luxe brillenzaak. Daarom is Akkerman verhuisd naar een nieuwe ruimte op de Kruiskade. Deze prachtige winkel is een stuk ruimer en luxer.

Daarnaast vind je in de nieuwe Akkerman een geheime kluis die "The Vault" heet. Dit geheel nieuwe winkelconcept bevat zeer exclusieve brillen op maat.

The Vault Akkerman Kruiskade Rotterdam
The Vault met exclusieve op maat gemaakte brillen.

Het adres van de nieuwe Akkerman winkel is Kruiskade 71-73. Wanneer ga jij je nieuwe luxe (zonne)bril aanschaffen?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 december 2021
Frontrunner