Logo
2023 11 07 BANLIEUE3860 high res
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
29 december 2023
Frontrunner

Leuk nieuws! Clan de Banlieue heeft een nieuwe locatie op de Korte Lijnbaan. Hier shop je een uitgebreide collectie tracksuits, jassen en accessoires. Lees verder voor meer info!

Lifestyle merk

Clan de Banlieue is een lifestyle merk dat is opgericht in 2014. Het begon allemaal met een schoolproject, waarbij een van de oprichters een T-shirt ontwierp en begon te verkopen via Instagram. Het T-shirt verwierf snel populariteit en trok de aandacht van mensen uit het hele land.

Met hun rauwe en authentieke stijl wisten ze een loyale gemeenschap van modeliefhebbers aan zich te binden. In 2017 opende Clan de Banlieue hun allereerste winkel aan de Zaagmolendrift in Rotterdam Noord.

Van Noord naar het Centrum

Enige tijd geleden wisselde de winkel van locatie. Van de Zaagmolendrift in Rotterdam Noord werd er verhuisd naar de Korte Lijnbaan. De voornaamste reden voor de verhuizing? Het merk heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt.

Op hun locatie aan de Korte Lijnbaan beschikken ze over maar liefst drie verdiepingen en een oppervlakte van 600m2. Met deze ruimere locatie komt ook een uitgebreider assortiment. De begane grond wordt toegewijd aan de winkel, en hun kantoor verhuist mee naar andere verdiepingen in het pand.

Bezoek de winkel aan de Korte Lijnbaan
Banlieue webshop
Benieuwd wat er dit seizoen in de collectie zit? Bekijk het vast hier!
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
29 december 2023
Frontrunner