Logo
RSCW Shoot BTS 11 van 76
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 september 2022
Frontrunner

Het Rotterdamse street-fashion label HEDONE heeft speciaal voor de Rotterdam Street Culture Week (RSCW) een limited edition kledinglijn ontwikkeld. En deze collectie shop je exclusief bij de Bijenkorf in Rotterdam!

Voor deze exclusieve kledinglijn heeft het team van HEDONE zich laten inspireren door de foto’s van Stacii Samidin, die je terugziet in de campagne van RSCW. Hoodies, t-shirts, caps en meer maken onderdeel uit van de collectie, die je van 3 tot 11 september kan shoppen.

HEDONE

Het street-fashion label HEDONE is de plek voor nieuw talent om een eerlijke kans te krijgen op inkomen en succes. Risicojongeren krijgen op deze manier de kans om het anders te doen en uiteindelijk ontwerper of zelfs ondernemer te worden. Daarnaast heeft HEDONE als doel om mensen bewust te maken van de gevolgen van recreatief drugsgebruik.

Shop je graag milieubewust? De producten van HEDONE worden op een verantwoorde en duurzame manier gemaakt in fabrieken die zich houden aan de Fair Wear Foundation.

De Bijenkorf

Je moet er snel bij zijn, want de collectie is enkel te shoppen tussen 3 en 11 september. Bemachtig jouw unieke pieces bij de Bijenkorf en support dit toffe merk.

Meer weten over de RSCW? Lees het in ons Rotterdam Street Culture Week artikel.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 september 2022
Frontrunner