Logo
De toekomst is groen de Bijenkorf hart
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
14 september 2022
Frontrunner

Bij de Bijenkorf shop je natuurlijk de beste kwaliteitskleding van de allerbeste merken. Al decennia komen mensen uit Rotterdam en overal in Nederland naar de Coolsingel om zich te stylen in het enorme warenhuis.

Je kan deze nazomer 'gewoon' shoppen bij de Bijenkorf, maar daarnaast bieden ze een te gek programma aan! Kom naar een modeshow, personaliseer je producten of kom alles te weten bij een masterclass. De Bijenkorf is in september en oktober meer dan een warenhuis!

De Bijenkorf modeshow

Op 15 september biedt de Bijenkorf een te gekke online modeshow aan! De nieuwste herfst/winter collecties van je favoriete merken worden tentoongesteld op de catwalk in de 'tuin der lusten'. Dat belooft wat!

Spot jij de perfecte winterjas die je al zo lang zoekt? Of maken die jeans jouw herfstoutfit helemaal af? Dan haal je ze met de klik van een knop direct in huis! Om half 8 begint de show op het Instagram- en Facebook kanaal van de Bijenkorf.

Persoonlijk stijladvies

Wel toffe mode gespot tijdens de modeshow maar heb je toch nog geen keuze kunnen maken? Geen probleem! Bij de Bijenkorf kun je ook terecht voor persoonlijk stijladvies. De stylisten staan klaar om je met hun expertise te hulp te staan. Zo weet je zeker dat je dit najaar in stijl door het leven gaat.

Beleef Balenciaga

In oktober organiseert de Bijenkorf samen met Kunstmuseum Den Haag een te gekke expositie met de meest bijzondere en toonaangevende werken van legendarische modeontwerper Cristobal Balenciaga.

Geïnspireerd door de expositie laat styliste Marjo je 11 oktober zien wat de eindeloze mogelijkheden zijn met ‘de kleur die eigenlijk geen kleur is’. Hoe gebruik je zwart om op elke gelegenheid, ieder moment van de dag, stijlvol door het leven te gaan?

Tijdens de interactieve masterclass is er ook de gelegenheid om vragen te stellen en jouw fashion visie te verbreden.

Personaliseer je Rituals

Ben jij een Rituals fan? Dan kun je van 12 september tot 9 oktober langskomen in de winkel voor de House of Rituals pop-up store waar bijzondere producten voor je klaar liggen die jouw huis dat typerende Rituals gevoel geven.

Ben jij naast een Rituals fan ook een Bijenkorf Member? Dan moet je er echt bij zijn op 24 of 25 september. Op die data krijg je bij aankoop van een Rituals product een luxe tas en limited edition sjaal cadeau! Hetzelfde weekend heb je van 12:00 tot 17:00 uur de kans om je Rituals aankoop te laten personaliseren door een kalligrafeur van Rituals. Zo geef je jezelf of iemand anders een bijzonder geschenk.

De Bijenkorf zit niet stil deze nazomer! Ben jij bij een van de evenementen?

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
14 september 2022
Frontrunner