Logo
Suitsupply niet RC 1
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
15 februari 2023
Frontrunner

Er zijn zoveel redenen om een pak te dragen in Rotterdam Centrum. Een verjaardag, jubileum, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, diner, of je doet gewoon voor de grap een dag alsof je de CEO van een groot bedrijf bent.

Zo'n pak moet dan natuurlijk wel voldoen aan een paar voorwaarden. Op maat, en het moet bij je passen! Het moet zeker geen rommel zijn, maar wel betaalbaar. Een van je beste opties is dan Suitsupply. In dit artikel lees je alles over Suitsupply in Rotterdam Centrum.

Suitsupply in Rotterdam Centrum

Suitsupply begon ooit als een winkel langs de snelweg waar zaken mannen hun pak nog snel konden regelen voor hun afspraak. Inmiddels is het in Nederland een van de grootste, maar ook in het buitenland maakt het mark furore. Steden als New York, Londen en Berlijn hebben allemaal een Suitsupply. Maar goed... Blijf voor nu maar even in Rotterdam Centrum.

Hier hebben we er namelijk ook gewoon één. In de winkel, waar je ogen worden vermaakt door een prachtige indeling en interieur, wordt je pak vermaakt terwijl je wacht. Een breed aanbod zorgt er voor dat je iets vindt dat écht bij jou past, of bij de CEO die je nadoet die dag.

Kwaliteit staat bij Suitsupply Rotterdam voorop, daarom zijn alle pakken van Italiaanse makelij en fijne stoffen. Maar kwaliteit hoeft (blijkbaar) niet voor de hoofdprijs!

Van klassiek tot contemporary

In het pakken Walhalla zit je niet alleen goed als je opzoek bent naar een klassiek pak, maar ook als je iets zoekt waar je mee opvalt. Wie een statement wil maken en de laatste trends op de voet volgt kan dus zijn ogen uitkijken op de afdeling contemporary pakken bij Suitsupply. Spijkerstof, stretch cotton, wol, blauw, geel, roze, je vindt gegarandeerd iets dat jouw stijl perfect tot uitdrukking laat komen.

Wie echt niet kan wachten om naar de winkel te gaan, of geen fan is van pashokjes in en uit gaan, kan op de website ook terecht bij de Look Builder. Hier stel je je ideale pak in alle rust samen, die je daarna kan passen op de Rodezand 9-13 in Rotterdam Centrum!

Suitsupply niet RC 1
Suitsupply niet RC 2
Suitsupply bevindt zich in het hart van Rotterdam Centrum!

Ready to suit up?!

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
15 februari 2023
Frontrunner