Logo
The Lingerist pop up Karel Doormanstraat 4
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
6 oktober 2022
Frontrunner

Haast je naar de Karel Doormanstraat! Tot en met 15 oktober bezoek je hier namelijk de pop-up winkel van The Lingerist. Hier vind je de beste selecties van opwindende onafhankelijke lingeriemerken van over heel de wereld.

Alles voor de vrouw

The Lingerist is in 2020 opgericht door Jules Schneider, echter was zij al ver hiervoor bezig met lingerie. Tien jaar eerder begon zij namelijk al zelf met het maken van lingerie, omdat ze als consument gefrustreerd was met het aanbod. Er was volgens haar o.a. weinig diversiteit en weinig focus op duurzaamheid.

Het motto van The Lingerist is 'To womankind', oftewel voor de vrouw. Alles wat zij doen is gekoppeld aan hun missie om de lingeriewensen van vrouwen van alle achtergronden, smaken en maten te dienen.

The Lingerist pop up Karel Doormanstraat 1
The Lingerist pop up Karel Doormanstraat 2

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij The Lingerist. De merken die je bij The Lingerist kan vinden zijn uniek in hun moderne benadering van lingerie. Ze zijn geselecteerd vanwege hun innovatieve ontwerpen, draagbare stijlen en compromisloze productiemethoden. Verwacht vrouwelijke, kleurrijke collecties van merken zoals Semi-Romantic, Lilja The Label, Lenagerie, Bits Bodywear.

Uiteraard is het mogelijk om jouw favoriete stukken te passen tijdens een bezoekje. Opgeleid personeel is aanwezig in de winkel om te helpen met het vinden van jouw perfecte pasvorm.

Doe mee met de winactie!

Tot en met zaterdag 22 oktober kan je meedoen aan een fantastische winactie. Laat je gegevens achter op The Lingerist website maak kans op €250 euro aan shopping vouchers.

Op de website kun je ook aangeven wanneer je langskomt in de winkel en dan krijg je, zolang de voorraad strekt, een goodie bag!

Vind de weg naar The Lingerist pop-up winkel op de Karel Doormanstraat!
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
6 oktober 2022
Frontrunner