Logo
Femkeido Rotterdam
Julia Albering1
Geschreven door Julia Albering
28 september 2022
Frontrunner

Op zoek naar leuke woonwinkels in het hippe MaHo kwartier? Dan zit je hier goed! De wijk is levendig en gevuld met leuke winkels van Rotterdamse ondernemers. Iedereen staat vol enthousiasme voor je klaar, wat er vaak voor zorgt dat je met goed gevulde tassen naar huis gaat.

Deze Rotterdamse wijk is gevuld met talloze hotspots. Het Maagd van Holland kwartier bestaat uit de Pannekoekstraat, Nieuwemarkt en Botersloot. We wandelen vandaag langs alle woonwinkels in de buurt.

Femkeido

Femkeido is een relatief nieuwe woonwinkel in het MaHo kwartier. In 2020 opende deze woonzaak haar deuren in de Pannekoekstraat. Femkeido voert prachtige merken als Vitra, Flos, Moroso, Moooi en Muuto. De veelzijdigheid van Femkeido zorgt ervoor dat ze iedereen zo goed mogelijk kunnen adviseren en inspireren!

Femkeido Rotterdam

Depot Rotterdam

Woonwinkel Depot Rotterdam is al jaren well known, zowel voor nationale als internationale opdrachten. Dit ontwerpbureau zit in een prachtig hoekpand in de Pannekoekstraat in het MaHo kwartier. De mooiste meubels, kunst en decoratie is te vinden bij Depot Rotterdam. Het team staat klaar voor elk advies. Wil je zien waar dit team allemaal toe in staat is? Hop langs bij the bellhop hotel in de Witte de Withstraat. Ze hebben hier zowel de kamers, de receptie als de bar ontworpen.

Depot interieur winkel Rotterdam

Fest

Mocht je huis dan nog niet vol staan met nieuwe spullen, loop dan nog even naar deze nieuwe winkel in Rotterdam Fest. Als je even heel snel het MaHo kwartier uitloopt en de Delfstevaart inloopt, kom je terecht in deze geweldige flagshipstore.

Fest bestaat al acht jaar en is vanaf nu dus ook in Rotterdam te vinden. Eigenaresse Femke Furnée startte de woonwinkel vanuit haar eigen behoefte naar origineel en betaalbaar design voor in huis.

Producten Fest Rotterdam Centrum
Fest winkel locatie Rotterdam
Julia Albering1
Geschreven door Julia Albering
28 september 2022
Frontrunner