Logo
Arowonen 3
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
30 september 2022
Frontrunner

Op de Karel Doormanstraat zat lange tijd concept store Hutspot. Vijf jaar lang liep de winkel als een tierelier, maar in 2021 kwam er abrupt een einde aan het succesverhaal. De keten werd failliet verklaard en ook een doorstart lukte helaas niet.

Helaas, maar het biedt ook kansen voor iets nieuws! Wat komt er nu in het voormalige pand an Hutspot op de Karel Doormanstraat, midden in Rotterdam Centrum? Interieur en lifestyle zaak Arowonen neemt het stokje over. Lees hieronder wat je straks allemaal kan verwachten!

Arowonen in Rotterdam Centrum

Bij Arowonen shop je luxe design interieur, van het huismerk maar ook van geselecteerde top ontwerpers. In de winkel en online vindt je alles waarmee je een woonkamer, keuken of slaapkamer voorziet van stijlvol design. Arowonen biedt naast prachtige meubels ook verlichting, koffietafelboeken, kaarsen, huisparfums, kussens, woontextiel en vazen met prachtige planten aan.

Daarnaast valt er nog iets op. Arowonen beschikt over een grote selectie bijzondere objecten waar je een echt statement mee kan maken. Een gigantische matzwarte Mickey Mouse in je huis? Geen probleem! Of misschien wil je wel een levensgrote Oom Dagobert, in glimmend goud natuurlijk ;). Zo zijn er nog tal van andere bijzondere objecten om je huis mee te verrijken.

Celebrities

Ook influencers in binnen en buitenland zijn fan van Arowonen. Zo poseert Romelu Lukaku, de sterspeler van de Italiaanse voetbalclub Inter Milan languit op zijn nieuwe bank van Arowonen. Naast hem zit een hond met een bril op. Geen echte natuurlijk, het is een speaker van Arowonen.

Ook ex-voetballer Gregory van der Wiel en zijn vriendin Rose Bertram shopten hun meubels bij Arowonen. Net zoals komiek Najib Amhali en modeontwerper Laila Aziz en haar wereldberoemde Amerikaanse man, singer songwriter RedOne!

Arowonen 2
Arowonen 1

Winactie Arowonen

Om te vieren dat Arowonen zijn nieuwe hoofdvestiging in Rotterdam opent, organiseren ze een te gekke win actie!

Wat moet je doen?

Post een foto van jezelf op Instagram met de nieuwe winkel (Karel Doormanstraat 317) op de achtergrond. Tag @arowonen en misschien win je wel een giftcard ter waarde van 100 euro!

Win je de eerste keer niet? Geen probleem, want elke week maak je een nieuwe kans. Iedere zondag wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Arowonen 3
Arowonen 5
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
30 september 2022
Frontrunner