Logo
Schorem 3
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 oktober 2022
Frontrunner

Op zoek naar een goede barbier in Rotterdam Centrum? Deze barbershops zijn ideaal om jouw coupe weer nieuw leven in te blazen. Lees verder voor onze tips voor een strakke knip- en trimbeurt.

Venué Barbers

Bij deze barbershop op de van Oldenbarneveltstraat kom je binnen in een strakke zaak met een frisse sfeer. Bij Venué Barbers staat creativiteit hoog in het vaandel. Met goed advies loop je naar buiten met een strakke fade.

Interieur Venue Barbers Rotterdam

Schorem

De mannen van Schorem weten wat ze doen. Het is dan niet zomaar dat deze barbier in Rotterdam zo populair is.

De barber shop is gespecialiseerd in de klassieke kapsels en technieken die nooit uit de mode gaan: pompadours, flattops, contouren en de andere stijlen die op Schorems beroemde barbershop-posters voorkomen. De ervaren barbers zorgen ervoor dat je de full experience krijgt en tip top naar buiten stapt.

Schorem 4
Schorem 3

The Downtown Barbers

"Delivering sexy haircuts since 2012". Bij The Downtown Barbers kom je binnen in een mooi ingerichte zaak, waar een muziekje en een verse koffie zorgen voor een fijne sfeer. Bij elke behandeling zorgen de barbers ervoor dat er kwaliteit wordt geleverd, of het nou een knipbeurt, een buzz cut of een trimming van je baard is.

New York Barbershop

Bij New York Barbershop stap je terug in de tijd. Deze traditionele "men's only" barbershop is er al sinds 1884 voor de echte man. Het familiebedrijf bestaat dus al aardig lang, en dat is niet zonder reden. De service is super en de barbers weten wat ze doen. Loop naar buiten met een perfect kapsel, een geknipte baard of een zijdezachte snor.

New York Barbershop Rotterdam

The Dutchess Barber

Met een beoordeling van maar liefst 5 sterren kunnen we wel zeggen dat dit een bezoekje waard is. Bij The Dutchess Barber draait alles om comfort; geniet van een momentje voor jezelf en laat je baard, kapsel of zelfs handen en voeten eens goed verwennen.

Wist je trouwens dat The Dutchess de enige barbershop is waarbij een vrouw aan het roer staat?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
17 oktober 2022
Frontrunner
Meer #Winkelen