Logo
van Harry Potter tot aan Anime

Magische Elbenwald winkel opent in Rotterdam

Elbenwald Rotterdam

Europa's meest toonaangevende winkel voor film-, anime- en gaming merchandise komt naar Rotterdam! Elbenwald was al eerder een groot succes in Amsterdam, maar nu mag ook onze stad genieten van een eigen Elbenwald Store.

Op 16 maart 2024 opent het tweede Nederlandse filiaal, aan de bekende Lijnbaan 60 om precies te zijn. Met een oppervlakte van 240 vierkante meter ben je hier aan het juiste adres voor producten van jouw favoriete fictieve wereld.

Fantasie komt tot leven

Drie verdiepingen met drie epische avonturen. Op de begane grond lokt de magie van Harry Potters wereld, de magie van Disney en het epische Star Wars-galaxy. Een verdieping hoger opent zich de poort naar de gaming-arena, gevolgd door een derde verdieping waar animedromen werkelijkheid worden. Met maar liefst 4000 producten belooft het een paradijs te worden voor fans van alle genres.

Wat kan je nog meer verwachten? Heb je altijd al een Harry Potter toverstok willen hebben? Of een lichtzwaard uit Star Wars? Of misschien de Ring uit de Lord of the Rings? De merchandise bij Elbenwald is eindeloos.

‘Zo kom je hier niet alleen voor een product, maar voor de hele ervaring!’
#RotterdamCentrum

Ontmoetingsplaats

De Elbenwald Store staat onder liefhebbers ook bekend als een ontmoetingsplaats voor mensen met gemeenschappelijke interesses. Zo kom je hier niet alleen voor een product, maar voor de hele ervaring!

Over Elbenwald

Elbenwald is de toonaangevende leverancier in Europa voor film-, anime- en gaming-merchandise. Het bedrijf distribueert zijn assortiment van 15.000 artikelen met meer dan 400 thema's via de gelijknamige online winkel en via eigen retailwinkels. Op dit moment zijn er 33 winkels in Duitsland en Oostenrijk en na Amsterdam nu de tweede Nederlandse winkel. Elbenwald is niet alleen distributeur, maar ook als licentiehouder en fabrikant van producten. De focus ligt op blockbusters zoals Star Wars, Harry Potter, Game of Thrones, The Lord of the Rings en vele anderen.

Hier bezoek je vanaf 16 maart de Elbenwald Store