Logo
Jingle Bells

Kerstdecoratie kopen in Rotterdam Centrum

Flying Tiger kerstdecoratie
Sostrene Grene kerstdecoratie ornamenten
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 november 2022
Frontrunner

Is jouw huis al klaar voor de feestdagen? Een prachtige boom gevuld met de leukste ornamenten, kaarsjes door heel je huis om het nóg gezelliger te maken, servies, servetten en mokken allemaal in kerstsferen. Wat je ook bedenkt, in het centrum kan je het kopen.

Flying Tiger

De Flying Tiger verlaten zonder iets te kopen is simpelweg onmogelijk. Voor mooie prijsjes heb je hier de leukste cadeaus en hebbedingetjes. Met de kerst pakken ze hier ook flink uit. Het assortiment is dan gevuld met leuke beeldjes, knuffels, servetten, mokken, kerstmutsen en -haarbanden en versieringen.

Maar het allerleukste zijn de kerstballen. Hier doen ze namelijk niet aan 'gewone' ronde kerstballen, maar ornamenten in de meest creatieve uitvoeringen. Denk aan planeten, avocado's, kerstmannen, cupcakes, dieren en meer. Zo heb je gegarandeerd een eigenzinnige en kleurrijke kerstboom!

Flying Tiger kerstdecoratie
Flying tiger kerstdecoratie kerstballen

Bijenkorf

Ben je in de decembermaand wel eens naar de bovenste verdieping van de Bijenkorf gegaan? Een echt kerstparadijs! Hier vind je prachtige kerstdecoratie waarmee je jouw inrichting een echte kerstboost geeft.

Niet alleen unieke kerstornamenten, maar ook kerstkransen, kaarshouders en feestelijk servies. Voor een luxe kerst is de Bijenkorf absoluut het juiste adres.

Søstrene Grene

Nog zo'n winkel waar je het liefste alles meeneemt. Deze Deense winkelketen staat in de decembermaand ook helemaal in het teken van een gezellige kerst. Heel leuk hier is het inpakpapier met bijbehorende versieringen om van jouw cadeaus échte verrassingen te maken.

Daarnaast koop je hier de leukste dingetjes voor in huis, zoals kaarsen, servies, kaarshouders, ornamenten, kerstkaarten, servetten en meer. Zeker een bezoek waard!

Sostrene Grene kerstdecoratie kaarsen
Sostrene Grene kerstdecoratie ornamenten

HEMA

Wat heeft de HEMA niet? Ook tijdens de feestdagen staan zie hier klaar met de leukste versieringen om jouw huis om te toveren tot een kerstparadijs. Waar moeten we beginnen? Kerstballen in alle vormen, kleuren en maten, slingers, theelichthouders, kerststerren, papieren bomen, geurkaarsen en ga zo maar door.

Naast decoratie kan je hier natuurlijk ook inpakpapier, kerstkaarten en feestelijk servies scoren.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 november 2022
Frontrunner