Logo
Save the date

Bezoek de Francon pop-up in december!

Francon10
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
1 november 2023
Frontrunner

Als je weleens op de Kruiskade komt, is het je ongetwijfeld opgevallen. Hier staat een prachtig nieuw gebouw: The Lobby. In december kun je tijdens de pop-up van het modelabel Francon eindelijk een kijkje nemen in het gebouw!

Pop-up in The Lobby

Voor de échte opening van The Lobby, moeten we nog even geduld hebben. Zoals Edwin Dickhoff, Senior Asset Manager bij Manhave Vastgoed, aangaf in een interview, vereisen de winkels een lange inbouwperiode: "Zodra wij de binnenwanden hebben geplaatst - het gebouw wordt casco opgeleverd - moeten de huurders nog hun interieur en technische installaties aanbrengen. Hiermee rekening houdend zal The Lobby naar verwachting in het tweede kwartaal van volgend jaar zijn deuren openen.”

Scene

May Kaan, de creatief directeur van Francon, liep langs The Lobby en zag meteen een geweldige kans: waarom geen pop-up winkel opzetten nu het pand nog leeg staat? En dat is precies wat er in de maand december gaat gebeuren.

Tijdens 'Scene', de tijdelijke retail installatie van Francon, presenteert May haar mooiste stukken kleding in The Lobby. Naast het tonen van haar collectie, bewonder je hier straks een indrukwekkende lichtinstallatie.

The Lobby natuursteen
Oplevering The Lobby

Womenswear label uit Rotterdam

Francon, een womenswear label uit Rotterdam, lanceerde in 2021. May Kaan put haar inspiratie uit architecturale principes en denkwijzen. Bij de ontwerpen van Francon staat de setting centraal, in plaats van het seizoen.

Elk kledingstuk wordt zorgvuldig ontworpen om bij specifieke gelegenheden te passen en bepaalde emoties op te roepen. Hierbij wordt praktische functionaliteit gecombineerd met unieke ontwerpen, gemaakt van hoogwaardige materialen.

Francon6
Francon1

Save the date!

Van 1 tot en met 24 december is de pop-up van Francon geopend in The Lobby, van donderdag tot en met zondag. Ga zeker langs en scoor een van de prachtige kledingstukken!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
1 november 2023
Frontrunner