Logo
Weekend tip

Bezoek de vintage markt Vintage aan de Maas

Vintage aan de Maas
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
20 mei 2024
Frontrunner

Deze zomer mogen we weer genieten van de Vintage aan de Maas markt in Rotterdam! Vanaf zondag 26 mei 2024 vindt de markt iedere laatste zondag van de maand plaats op het terrein van OASE: een voormalige scheepswerf aan de Maas.

Vintage aan de Maas

Vintage aan de Maas is een Rotterdamse vintagemarkt georganiseerd door OASE Rotterdam en Vintageshop De Parel. Een ware ontmoetingsplaats voor lokale makers, vintageliefhebbers en gezelligheidszoekers. Zo vind je hier duurzame producten en voorgeselecteerde (vintage)items, zoals vinyl, meubels, kleding, kunst en accessoires. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door het aanbod en het enthousiasme van de winkeliers die de mooiste spullen verkopen. OASE en De Parel slaan hiervoor de handen ineen en maken verantwoord winkelen bereikbaar voor iedereen.

De eerste editie van deze zomer vindt plaats op zondag 26 mei, waarna de markt iedere laatste zondag van de maand zal plaatsvinden.

Snacks, drankjes en meer

Naast het marktaanbod kan je neerstrijken voor een kop koffie, vega snacks of een biertje op het terras op de Kade met prachtig uitzicht over de Maas. Na afloop van de markt kan je blijven hangen voor een borrel en in juli en augustus kan er zelfs aansluitend gedineerd worden bij Maria & Pepe, een veganistisch Mexicaans pop-up restaurant.

Vintage aan de Maas

Praktische informatie

Entree: 2,- euro (pinnen of contant)
Kinderen gratis & honden welkom
Data: 26 mei, 30 juni, 28 juli, 25 augustus, 29 september

Tijden

Markt open van 11:00 tot 17:00 uur
Horeca open van 11:00 tot 20:00 uur

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
20 mei 2024
Frontrunner