Logo
Weekend tip

Bezoek de vintage markt Vintage aan de Maas

Vintage aan de Maas
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
4 september 2023
Frontrunner

Tijdens de Rotterdamse zomer hebben we mogen genieten van allerlei evenementen in de stralende zon. Nu de herfst om de hoek komt kijken, betekent het ook dat sommige evenementen naar binnen verhuizen.

Een daarvan is Vintage aan de Maas, die op zondag 10 september 2023 haar laatste editie van het seizoen zal organiseren. Wil je erbij zijn? Lees dan hieronder wat, waar en wanneer!

Vintage aan de Maas

Komende zondag 10 september zal de kade en de scheepswerf gevuld zijn met de leukste tweedehands spullen. Items zoals kleding, meubels, accessoires , kunst en design, die stuk voor stuk uniek zijn. Naast de leuke markt vind je hier een gezellig terras, een foodcourt en een biologische wijnbar met speciale natuurwijn. Oh, en je kan er zelfs een toothgem laten zetten! Kortom, een gezellige dag voor elke vintage liefhebber.

Vintage aan de Maas

De vintagemarkt vind je komende zondag 10 september in Oase, aan de Schiehaven 15. De markt opent om 11:00 uur en sluit weer om 17:00 uur. Een kaartje voor de entree koop je aan de deur en is enkel €2 euro. Kinderen zijn gratis en je hond is ook zeker welkom!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
4 september 2023
Frontrunner