Logo
Wandel 15 april mee!

Friday Night Art Walk

Weena Rotterdam Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
4 april 2022
Frontrunner

Heb je vrijdagavond 15 april al wat te doen? Dan is namelijk de Friday Night Art Walk, georganiseerd door CBK Rotterdam. Tijdens deze wandeling word je rondgeleid langs prachtige kunstwerken in de stad. En het thema? Kijk omhoog!

Kunst in het Rotterdam Central District

Deze editie is het de beurt aan Isa Leijdekkers, junior projectcoördinator BKOR sinds januari 2022. Zij zal samen met de groep haar favoriete en persoonlijke selectie van kunstwerken laten zien rondom het Weena en Rotterdam Centraal Station.

De wandeling is geheel gratis en start om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. Na de wandeling kan je samen met de groep een drankje doen op de Witte de Withstraat, om de avond goed af te sluiten.

CBK & Art Index

Beeldende kunst maakt de stad een betere plek. Dat is waar CBK Rotterdam in gelooft en zich hard voor maakt. Dit doen ze in samenwerking met verschillende partners, waaronder Art Index Rotterdam. Als tour partner weten ze bij Art Index precies waar je moet zijn in de stad om de mooiste kunstwerken te bewonderen én kunnen ze je er alles over vertellen.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om mee te wandelen? Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je kunt je daarom vooraf simpelweg aanmelden via tours@artindexrotterdam.nl. In de mail ontvang je vervolgens meer informatie.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
4 april 2022
Frontrunner