Logo
Bibliotheek Bistrobar Rotterdam
Teds Rotterdam4
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 april 2022
Frontrunner

Nu de temperaturen in Rotterdam eindelijk weer een beetje beginnen te stijgen, is er niks leukers dan iets eerder stoppen met werken en het terras opzoeken. En dan het liefste een terras waar we tot laat nog kunnen genieten van de zonnestralen.

Hieronder delen we een paar leuke terrassen waar de zon de hele dag schijnt! Lees je mee?

Brasserie Jules

De ideale plek in Rotterdam Centrum om te genieten van de zon is Brasserie Jules. Waarom? Dit terras is groot, pal voor WTC Rotterdam en heeft de ideale ligging voor de zon om te bereiken.

Deze brasserie, met een Frans tintje, is ideaal voor een wijntje, een lekkere lunch of, als je het terras niet wilt verlaten, het diner.

Brasserie Jules WTC Rotterdam

De Huismeester

Op het hoekje van de Meent en de Haagseveer vind je De Huismeester. Een gezellig en huiselijk café waar je tussen de shoppende mensen van de Meent nipt aan je drankje. Lekkere biertjes, limonades en, als je trekt hebt, overheerlijke tapas y pintxos. Genieten maar!

‘Mocht je toch je zinnen hebben gezet op een drankje? Niet getreurd, want ze serveren ook lekkere mimosa's en cocktails.’
#RotterdamCentrum

Teds Place

Oke, dit is misschien niet de plek voor een after work borrel, maar het is wel een plek met een ge-wel-dig terras. Teds Place is namelijk gelegen op het dak van het Schieblock, tussen de bloemetjes en bijtjes. En waar heb je nou meer zon dan op een dak, waar niks de zonnestralen kan blokkeren?

Maar wat doe je hier dan als je er niet kan borrelen? Teds is de plek voor een lekker ontbijt of lunch! Of ook wel een all-day brunch, zoals ze het zelf noemen. Mocht je toch je zinnen hebben gezet op een drankje? Niet getreurd, want ze serveren ook lekkere mimosa's en cocktails.

Teds Rotterdam4

Bistrobar Binnenrotte & het Stadsterras

Wist je dat de centrale Bibliotheek van Rotterdam een hele leuke bistrobar heeft? Het terras hiervan bevindt zich op de eerste etage, waar je elke dag in de week tot 's avonds kan genieten van een hapje, een drankje en een prachtig uitzicht over de Binnenrotte.

De Markthal als decor, de zon op je gezicht en een lekker biertje in je hand; een geweldige afsluiter van je werkdag!

Bibliotheek Bistrobar Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 april 2022
Frontrunner