Logo
Voor de vegans!

Nieuwe ramen bij Takumi

Takumi bord
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
27 juli 2022
Frontrunner

Takumi Ramen komt met een nieuwe receptuur: 100% vegan ramen noodles! Gemaakt volgens (bijna) authentiek recept uit Sapporo. Een innovatie in de ramen wereld.

Takumi speelt hiermee in op de groeiende behoefte van consumenten aan vegan producten en gerechten. Volgens Takumi moet iedereen van Japanse ramen kunnen genieten en krijgt nu iedereen de kans om kennis te maken met de ramen cultuur dankzij het gevarieerde aanbod.

Takumi vegan ramen noodles

In de afgelopen jaren is er een groeiende trend te zien van bewuster, vegetarisch of zelfs veganistisch eten. Takumi heeft daarom samen met Sapporo ramenmakers in Japan een speciale vegan ramen noodles ontwikkeld. Deze vegan ramen geeft nog steeds dezelfde ervaring en smaakbeleving, maar dan volledig vegan.

De structuur van de vegan ramen noodles doen niet onder aan de egg noodles en hebben dezelfde chewiness als het origineel. De nieuwe noodles zijn verkrijgbaar bij alle Takumi locaties in Rotterdam!

Natuurlijk zijn de bouillons ook volledig vegan. De Miso bouillon wordt gemaakt van heerlijke groenten als prei, ui, gember, zeewier, knoflook, kool en selderij en de Shoyu bouillon op basis van sojabonen.

Takumi noodles en bier

Over Takumi

Takumi is een Japans ramen restaurant, opgericht in 2007 door Mr. Saeki en Mr. Okada. Ramen is het ultieme soul-food uit de Japanse keuken, waarbij Takumi bekend staat om de authentieke Sapporo Noodles. Takumi gebruikt alleen originele recepten en authentieke specerijen die zij speciaal uit Japan importeren.

Takumi is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een brand met eigen merchandise. Inmiddels telt de keten al 41 locaties verspreid door Europa in de landen Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Tsjechië.

Takumi merch

Kom dus langs voor heerlijke ramen en vegan ramen bij Takumi op een van de locaties!

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
27 juli 2022
Frontrunner