Logo
Entree Awards 2023

Rotterdamse genomineerden voor nieuwe categorie

Dudok meent Rotterdam Irisvanden Broek iris van den broek 2
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
11 september 2023
Frontrunner

Rotterdam zit vol met prachtige horecazaken die regelmatig in de prijzen vallen, ook tijdens de jaarlijkse Entree Awards van Entreemagazine.nl!

Dit jaar is een nieuwe categorie toegevoegd aan deze awards: de 'Best All-Day Classics'. En we hebben leuk nieuws, want twee Rotterdamse klassiekers, Dudok en Loos, zijn genomineerd voor deze prijs.

De Entree Awards Best All Day Classics

Waar ze op letten in deze nieuwe categorie? Ze richten zich op horecabedrijven die al jarenlang op de top staan. Dit jaar ligt de focus op grand cafés, wat betekent dat deze plekken meer dan 150 zitplaatsen binnen hebben, met een 'iconische' statuur. Daarnaast openden alle genomineerden hun zaak voor het jaar 2000 en draaien vanaf minimaal 10:00 uur.

We moeten nog even afwachten wie met de prijs naar huis gaat! De Entree Awards vindt plaats op maandag 27 november 2023 in Theater Amsterdam.

Dudok van binnen Jan Bijl

Dudok Rotterdam

Dudok is een icoon in Rotterdam, een naam die elke Rotterdammer wel kent. In 1991 openden Ton van Zanten en Aad van der Wel de allereerste Dudok vestiging aan de meent in Rotterdam. De naam 'Dudok' is een eerbetoon aan de architect van het hoge, statige gebouw: Willem Marinús Dudok.

Sindsdien is Dudok een geliefde plek voor vele Rotterdammers, die hier heel de dag welkom zijn, maar vooral graag langskomen voor hun beroemde appeltaart.

En wist je dat vlak om de hoek van de Meent hun patisserie te vinden is? Zeker een bezoekje waard!

Zalmhaventoren Iris van den Broek 0 T2 A0939 scaled

Loos

Loos straalt grandeur uit en staat ook wel bekend als 'Parijs aan de Maas'. Oorspronkelijk opende deze zaak in 1908 aan het Hofplein, maar sinds 1988 is het gevestigd in het prachtige monumentale hoekpand de Atlantic.

Twee jaar geleden heeft Herman Hell de leiding overgenomen. Deze ondernemer heeft onlangs de Rotterdamse Ondernemersprijs in de wacht gesleept, vanwege zijn bijdrage aan de stad met zijn horecazaken.

Het team van Rotterdam Centrum feliciteert Dudok en Loos met hun nominaties!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
11 september 2023
Frontrunner