Logo
Picknick?

Pick up en go bij deze zaken in Rotterdam!

Kaas aan de maas voorkant
Anne Lot De Maas Meisjes
13 juni 2022
Frontrunner Eten & Drinken

De zomer staat voor de deur, de avonden zijn weer langer en we willen alles uit deze heerlijke periode halen!

Naast dat ik vaak op het terras te vinden ben, ben ik ook fan van lekker ergens neerstrijken in een park. Een lekker flesje wijn, wat hapjes, een gezellig kleedje en goed gezelschap zijn de perfecte ingrediënten voor een top dag. Graag deel ik de fijnste zaken in het centrum met je om iets lekkers op te pikken voor je picknick.

8 MATES

Onlangs is deze juicebar geopend en ik ben fan! Op de Vogelenzang vind je deze leuke hotspot met de lekkerste juices, broodjes en bowls. Ideaal om wat lekkers en gezonds te halen en daarna door te lopen richting het Grote Kerkplein met een heerlijk grasveld. Hier is het goed vertoeven met uitzicht op de Laurenskerk. Een stukje groen midden in het centrum, love it!

8 MATES binnen
8 Mates bowls

Boguette

Op zoek naar een adresje om een broodje voor de lunch te halen? Bij Boguette op de Botersloot hebben ze zulke lekkere Vietnamese broodjes! Mijn persoonlijke favoriet is de coconut curry chicken. Met je broodje wandel je zo door naar de picknicktafels op het plein van het MAHO kwartier. Enjoy!

Boguette ingang botersloot rotterdam

Kaas aan de Maas

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat je me niet blijer maakt dan met een overheerlijk kaasje. Ik scooter dan nog wel eens op vrijdag uit werk door naar Kaas aan de Maas in het Scheepsvaartkwartier. De roze luifels en de mooie grote ramen nodigen uit om even een kijkje te nemen naar al dit lekkers. De brie met truffelcrème is mijn all time favourite.

Naast de kaasjes kan je hier ook terecht voor noten, wijnen en meer voor de lekkerste borrel. Op deze manier ben je in een keer klaar en kan je met gierende banden richting Het Park (bij de Euromast).

Kaas aan de maas voorkant
Kaas aan de maas binnen

De IJsmaker

Wil je die ene zomerse avond de stad in met vriendinnen? Een fijne tip is om dan een bak met je favoriete smaken ijs bij De IJsmaker te halen. Helemaal gezellig om af te halen bij een van de vestigingen: Stadhuisplein, Witte de Withstraat of de Zwart Janstraat. Dan door naar een plek in de stad om te genieten van de laatste zonnestralen.

De ijsmaker voorkant
De ijsmaker binnen
Anne Lot De Maas Meisjes
13 juni 2022
Frontrunner Eten & Drinken