Logo
PESCAPERSDINER 1
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
15 november 2022
Frontrunner

In november zijn de deuren van Pesca Rotterdam aan de Botersloot officieel geopend! Dit betekent kraakverse vis en een unieke avond in het centrum.

Bij Pesca ‘Theatre of Fish’ doen ze het namelijk net een beetje anders. Een combinatie van gast participatie, een dynamisch prijssysteem en verse vis zorgen voor een verrassend goed concept.

Tweede vestiging

Al langer kan Amsterdam genieten van de Pesca gerechten. Dankzij de ongekende vraag uit Rotterdam, maar ook de leveringen vanuit het Rotterdamse Schmidt Zeevis, is uitbreiding naar de havenstad een logische volgende stap.

Sallaerts: ‘Het is precies een zaak die in Rotterdam nog ontbreekt. We kijken er enorm naar uit om deze stap te maken!’

Met de uitbreiding naar Rotterdam gaat Pesca terug naar haar ‘roots’. De afgelopen jaren kon het restaurant worden gefinetuned en is het klaar om Rotterdam te veroveren.

Met hun vernieuwende kijk op de beleving van een vismarkt in combinatie met een restaurant heeft Pesca tevens de prijs gewonnen voor Best Hospitality Concept tijdens de Entree Hospitality & Style Awards; een initiatief van Entree Magazine.

PESCAPERSDINER 4
PESCAPERSDINER 14

Het menu

Benieuwd naar wat er op het menu staat? Het zal je misschien verrassen, maar die is er niet! Bij Pesca hebben ze een dagelijkse selectie op hun vismarkt, waardoor ze de beste kwaliteit kunnen garanderen. Dit betekent dat eten bij Pesca elke keer weer een aangename verrassing is.

Dus, houd jij wel van een visje en ben je klaar voor een geweldige avond? Probeer dan deze nieuwe parel in Rotterdam!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
15 november 2022
Frontrunner