Logo
I Jsmaker nbw vitrine
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
17 augustus 2022
Frontrunner

Deze zomer zijn alle warmterecords al gesneuveld. Verkoeling zoeken is dus belangrijk en kan ook heel lekker zijn. Bij de IJsmaker kon je al bij drie locaties terecht voor de lekkerste ijsjes en daar is nu een vierde bijgekomen!

De IJsmaker opent namelijk haar vierde vestiging op de beroemde Nieuwe Binnenweg, nummer 147. Nu kun je dus ook in het westen van Rotterdam Centrum terecht voor een hoorntje met één of twee of drie of vier bolletjes in een van de tientallen heerlijke smaken!

Geslaagde verbouwing

De IJsmaker is er in geslaagd om het het pand aan de Nieuwe Binnenweg volledig om te vormen. Het is nu net zo'n strak en modern ingerichte IJssalon als het ook op de drie andere locaties is. Op Instagram delen de IJsmakers beelden van voor en na de transformatie; te gek werk!

De IJssalon denkt mee met mensen die liever niet in de rij willen staan. Je kan bij de nieuwe vestiging nu namelijk ook bestellen bij een van de 'easy order' schermen. Ideaal!

De I Jsmaker bestel scherm
De I Jsmaker nbw voorkant

Heerlijk assortiment

We zijn van de IJsmaker natuurlijk de meest bijzondere en lekkere smaken gewend. Dat is bij de nieuwe locatie gelukkig ook zo. Ga jij voor mango-sorbet, of toch pistache? Vergeet ook niet om je ijsje af te toppen met een van de heerlijke toppings zoals de chocolade dip of ga voor een klassieke slagroom swirl.

De I Jsmaker nbw ijsje
I Jsmaker nbw vitrine

Ben je op de Nieuwe Binnenweg en zoek je verkoeling? Dan weet je waar je terecht kan!

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
17 augustus 2022
Frontrunner