Logo
Rotterdam Skyline Pascal Striebel 20 scaled

Het is waar: het FC Kip-restaurant van de De Dino Show en de films van ‘Bon Bini Holland’ komt naar Rotterdam. Het voorheen fictieve restaurant dat in Jandino Asporaat zijn programma's en films te zien is, wordt realiteit.

Een droom die uitkomt

In een Instagram bericht laat Jandino weten dat het een droom is die uitkomt. "Ik kan het zelf bijna niet geloven... Maar het gaat gebeuren, dankzij jullie.." Het idee voor het restaurant is niet nieuw. In eerste instantie wilde Jandino al in 2019 zijn FC Kip openen, maar de pandemie gooide wat roet in het eten. Nu, vier jaar later, wordt de droom een realiteit.

Fastfood voor iedereen

Wat kunnen we verwachten van dit gloednieuwe fastfood restaurant? Jandino heeft al duidelijk gemaakt dat het een plek voor iedereen zal zijn, waar vegetarische- en halal opties aanwezig zijn. En of we Judeska gaan zien achter de kassa is onwaarschijnlijk. Jandino wil alleen maar de beste kwaliteit eten én gastvrijheid!

De opening

Nog héél even wachten en dan kan je zelf genieten van de gerechten van FC Kip. Op 22 november opent het restaurant op de Van Oldenbarneveltplaats, vlak naast de Primark en de Bagels & Beans.

Hier komt de nieuwe FC Kip