Logo
Inspiratie!

Favoriete hotspots in Rotterdam Central District

Bertmans 16 57 23
Rob Ittmann
Geschreven door Rob Ittmann
18 mei 2022
Frontrunner

Weet jij deze leuke hotspots in Rotterdam Central District nog? We hebben goed nieuws, want de lijst wordt steeds langer! Met deze drie hotspots in het centrumgebied wordt de keuze alsmaar groter. Lees je mee?

Foodmaker

Ultravers en lekker eten, dat is waar Foodmaker in Rotterdam voor staat. Sinds 2004 bereiden ze voedsel vanuit een filosofie van duurzaamheid en respect voor mens, dier en planeet.

Foodmaker's community Living on The Vedge is het bewijs dat een uitgebalanceerd dieet ons helpt om de beste versie van onszelf te worden. Het restaurant werkt zoveel mogelijk met eigen geteelde biologische ingrediënten om maaltijden te creëren die niet alleen heerlijk smaken, maar ook goed voor je zijn en je gezonde en actieve levensstijl ondersteunen!

Foodmaker
Foodmaker 16 57 19

Biergarten

Pak een tafel met vrienden en tap je eigen biertjes! Waar? Bij Biergarten! De buitenbar is de perfecte plek voor geweldige muziek, hamburgers en natuurlijk een lekkere koude... of meerdere.

Bekijk ook hun menu, geïnspireerd door culturen over de hele wereld. Met een verleidelijke selectie van vers gegrild en mals vlees, vegetarische opties en een scala aan fingerfood, is Biergarten verheugd om weer gasten te mogen verwelkomen.

Ze hebben ook uitstekende ambachtelijke bieren om te combineren met alles op het menu, evenals een 'speciale' drankenlijst voor de meer avontuurlijken. Dus waar wacht je op? Kom dit voorjaar op een zonnige dag naar Biergarten!

Biergarten
Biergarten 2 0

Bertmans Schouwburg

Bertmans zit midden in de stad, aan het Schouwburgplein. Dit kleine juweeltje van een restaurant heeft een gigantisch menu vol lekkernijen. Er is voor ieder wat wils, want heerlijke veganistische en lactosevrije gerechten zijn de specialiteit van Bertmans.

Het restaurant maakt gebruik van pure en seizoensgebonden ingrediënten en is toegewijd aan het serveren van innovatieve en voedzame gerechten. Geïnspireerd door internationale smaken en culinaire technieken, en geleid door een passie voor een gezonde keuken, is dineren bij Bertmans een hele nieuwe wereld proeven. Kom jezelf trakteren voor ontbijt, brunch, lunch, diner of tussendoor.

Bertmans
Bertmans 16 57 23
Rob Ittmann
Geschreven door Rob Ittmann
18 mei 2022
Frontrunner