Logo
The Next Morning

Bezoek de pop-up breakfast club van Alpro!

The Next Morning all day breakfast club powered by Alpro Hofbogen Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 september 2022
Frontrunner

Op 7 september opende Alpro de deuren van The Next Morning, een pop-up all day breakfast club. Ervaar de veelzijdigheid van de plantaardige keuken, gemaakt met de producten van Alpro. Je vindt deze gezellige ontbijtbar bij de Hofbogen in Rotterdam.

De missie van Alpro is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van gezonde en plantaardige voeding. Tijdens jouw bezoekje aan The Next Morning geniet je van heerlijke ontbijtgerechten en word je verrast met de nieuwste foodtrends op het gebied van plantaardig eten. De pop-up breakfast bar is dagelijks geopend van 08:30 tot 15:00 uur.

Op het menu

Uiteraard is het menu 100% plantaardig. Maar wat kan je hier zoal eten?

Een kleine greep van de kaart: American Hotcakes, Double Chocolate Granola, Frozen Breakfast Bars en een Herfstige Smoothie Bowl. Ook zijn er hartige opties, zoals de Baguette met 'Soya-cotta' met geroosterde groentes.

Wil je van alles proeven? Dan raad ik de All Day Breakfast plateau aan met de Double Chocolate Granola, Baguette met 'Soya-cotta', Sourdough Toast met huisgemaakte hazelnoot-miso spread, mini Herfstige smoothie bowl en één zoet item. Deze kan je delen en kost €15,- per persoon.

Genoeg ontbijtgerechten om uit te kiezen dus! Uiteraard zijn er ook allerlei (warme en koude) drankjes, zoals plantaardige koffie of gewoon een gembertheetje.

Ontbijt plank The Next Morning Alpro
All day breakfast menu Alpro Rotterdam Hofbogen

Concept store

Na je ontbijtje kun je ook nog even rondkijken in de concept store. Hier staan natuurlijk wat Alpro producten te shinen, maar ook andere handige (kook)producten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de (vegan) kookboeken. Ook leuk om even doorheen te bladeren voor inspiratie! Daarnaast zijn er mooie vazen, rugtassen en andere duurzame producten.

Conceptstore The Next Morning Alpro
Concept store vooraanzicht The Next Morning Alpro

Of je nou veganistisch bent of niet, deze pop-up breakfast club van Alpro is een bezoekje waard. The Next Morning is geopend van 7 september tot en met 1 oktober.

Ontdek nog meer ontbijtzaken in Rotterdam Centrum!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 september 2022
Frontrunner